KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Kamara og Davis er årets MVPs

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 28. januar 2024

De danske Saints fans har talt. Det bliver running back Alvin Kamara og linebacker Demario Davis der bliver dette års MVPs.

Kamara fik 35,7% af stemmerne på X, efterfulgt af tight end Taysom Hill som fik 28,3%. Tredje pladsen gik til quarterback Derek Carr (21,4%) og fjerdepladsen fik receiver Rashid Shaheed (21,4%).

Alvin Kamara spillede 13 kampe for Saints denne sæson. Han løb bolden 180 gange og 5 touchdowns. Han længste løb var på 17 yards i Saints nederlag til Jacksonville Jaguars i uge 7. I luften greb Kamara i alt 75 bolde for 466 yards og et enkelt touchdown.

På den defensive side blev det linebacker Demario Davis, som i en alder af 35 år, viste at han var Saints bedste defensive spiller. Davis fik 58,3% af stemmerne, mens nummer to blev cornerback Paulson Adebo med 25% af stemmerne. Defensive end Carl Granderson(16,7%) blev nummer tre og safety Tyrann Matheiu nummer fire.

Davis spillede alle 17 kampe for Saints og lavede 117 tacklinger i sort og guld. Der ud over blev det også til 6,5 sacks og 4 PassDs denne sæson.

Endnu en gang tusinde tak til Kangaroo for nomineringerne sæsonen igennem, jeg håber du er frisk på en sæson mere i 2024.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.