Kampens MVP mod Cardinals

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 14. september 2015

Pro Football Focus har udgivet deres rankings over hvordan samtlige spillere klarede sig i deres respektive kampe. Dette indlæg har til formål at kåre ugens Saints MVP i kampen mod Cardinals.

Alle spillere nævnt i nedenstående afstemning har scoret en ‘grøn’ karakter hos sitet. ‘Grøn’ bedre end gennemsnittet.

Bedste spiller på angrebet mod Cardinals var offensiv tackle Zach Strief, som scorede 3,8 i overall karakter. Strief udmærkede sig specielt i pass block, hvor han scorede 3,2.

Bedste spiller på forsvaret var Cameron Jordan. Jordan scorede 2,4 overall, og leverede en 2,0 karakter i pass rush.

Thomas Morstead er – næsten – altid den spiller på special teams der scorer højst. I kampen mod Cardinals var det ingen undtagelse. Morstead scorede 2,0 og var specielt god på kickoffs. Her scorede han 1,7.

Men et er karakteren på PFF, et andet er hvad du syntes. Giv in mening til kende og afgiv din stemme. Er der nogen som du syntes der mangler i ugens MVP afstemning? eller noget der burde have været med, så er kommentarerne åbne.

[poll id=”128″]

Emner: afstemning | MVP

3 Kommentarer

 1. Morten Krøyer

  Efter at have set kampen i søndags undrer jeg mig endnu en gang over hvorfor Saints har signet C.J. spiller

  Mark Ingram og Khiry Robinson er efter min mening en rigtig god duo som runningback og rollen som pass-catching runner kan de to udfylde, evt. suppleret af Cooks og Austin Johson, som også sidste sæson viste fine hænder. Man havde også Baker på holdet i slutningen af sidste sæson som gjorde en fin figur.

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg tænker at man ser Spiller som endnu farligere i ‘open field’ end Ingram eller Robinson. Jeg tror også Spiller bliver et utroligt farligt våben for Saints, når han er klar igen.
  Jeg fik den tanke, at nu hvor Saints er så hårdt ramt på safety positionen, gad vide om der tænkes at trade en fra RB gruppen for endnu mere defensivt hjælp – en safety?

  Svar
 3. Lars Aanaes

  Tror jeg ikke vi skal regne med, hvad angår at trade for safety hjælp. Vi har hentet Phillips tilbage, og så håber man jo Byrd snart er tilbage. Jeg kan have mine tvivl…

  Selvom både Ingram og Robinson er gode, og man kan tilføje Johnson og Cooks, så har de ikke tilnærmesvis den fart som CJ Spiller har. Og det manglede vi mod Cardinals. Fart på banen. Vi er et utroligt langsomt offense efterhånden. Og dét er ikke godt..

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.