KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Kampens MVP mod Falcons

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 18. oktober 2015

Pro Football Focus har udgivet deres karakterer over hvordan samtlige spillere klarede sig i deres respektive kampe. Dette indlæg har til formål at kåre ugens New Orleans Saints MVP.

Alle spillere nævnt i nedenstående afstemning har scoret en ‘grøn’ karakter hos sitet. ‘Grøn’ bedre end gennemsnittet.

Der var flere spillere på offense som klarede sig rigtig godt mod Falcons, men bedste score hos PFF fik Drew Brees, som scorede sin sæsons højeste score med +4,1. Næst bedst var kampens store spiller Benjamin Watson, som også scorede sit højeste for sæsonen med +2,9.

På den defensive side var det Cameron Jordan som scorede højest med +5,1. Jordan leverede en +4,3 score i pass rush.Efter Jordan kom Delvin Breaux som scorede +2,3 overall. Breaux scorede +2,6 i pass coverage.

I denne kamp skal også nævnes en special teams spiller. Michael Muati scorede +3,0 over på special teams, for bla. hans blockede punt og efterfølgende touchdown.

Men ét er karakteren på PFF, et andet er hvad du syntes. Giv din mening til kende og afgiv din stemme. Er der nogen som du syntes der mangler i ugens MVP afstemning? eller noget der burde have været med, så er kommentarerne åbne.

[poll id=”136″]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.