Kampens MVP mod Panthers

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 28. september 2015

Pro Football Focus har udgivet deres karakterer over hvordan samtlige spillere klarede sig i deres respektive kampe. Dette indlæg har til formål at kåre ugens New Orleans Saints MVP.

Alle spillere nævnt i nedenstående afstemning har scoret en ‘grøn’ karakter hos sitet. ‘Grøn’ bedre end gennemsnittet.

Bedste spiller på angrebet var venstre tackle Terron Armstead, som leverede en +3,8 karakter. Armstead var god både run block og pass block kategorierne. Her scorer Armstead henholdvis +1,7 og +1,3.

Bedste defensive spiller var defensiv end Cameron Jordan, som scorede +3,6. Jordan scorede løbe forsvaret, hvor Jordan scorede +4,0.

Men et er karakteren på PFF, et andet er hvad du syntes. Giv in mening til kende og afgiv din stemme. Er der nogen som du syntes der mangler i ugens MVP afstemning? eller noget der burde have været med, så er kommentarerne åbne.

[poll id=”132″]

2 Kommentarer

 1. Lars Aanaes

  Hos mig kan der ikke være nogen tvivl om, at Armstead skal have prisen.
  Armstead har været dominerende, og har lidt “under-the-radar” spillet så godt som nogen LTs i ligaen. Han er en force, og guld på holdet. Og det beviste han også mod Panthers.
  Unger leverede endelig hvad vi håbede han ville, da vi tradede os til ham. Men har stadigvæk et niveau højere, og det var også under Armsteads niveau.
  Cooks var rigtig god, og blev endelig brugt som jeg gerne ser man bruge ham, i stedet for “kun” at være det dybe våben. God kamp, men langt fra nok til en “MOM – Man Of the Match” stemme herfra.
  Både Breaux og Swann var imponerende, men blev “desværre” ikke udfordret nok til jeg vil stemme på dem.
  McCown var nok den eneste anden jeg kunne overveje, alene fordi han klarede sig langt bedre end mine forventninger. Med det sagt, så var det, når man ser på en NFL-Quarterback, en “middelmådig” indsats. Intet svært, og da han endelig prøvede at gå rigtig dybt, var det nok årets grimmeste kast han fyrede afsted mod Coleman (at Coleman så også lignede en forvirret klovn på spillet hjælper ikke McCown).

  Så altså, alt i alt gik min stemme til Armstead.

  Svar
 2. kangaroo

  Jeg tør ikke tænke på hvad der kunne være sket hvis ikke vores O-line spillede en god kamp. Strief synes forsat lidt rystet over at han “kostede” Drew Brees skulderskaden ….
  Enkelt præstationer på forsvaret, men mangler at optræde som EN enhed. Forsat usikker på om vi har den rette DC ?
  Jeg er glad for at læse, at Payton nu indrømmer at CJ Spiller bliver brugt forkert, måske er det på tide at Payton ser på de spillere han har og ikke forsøger at få holdet til at spille som en 2009-kopi.
  McCown er en udemærket back-up og derfor har “Verizon” back-up – og håber ikke at skulle bruge dem – han er ikke løsningen for Saints når Brees stopper !!!

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.