Kommer New Orleans Saints til London i 2019?

af | 13. december 2018

NFL har annonceret hjemmeholdene til deres fem internationale kampe i 2019. Fire kampe bliver spillet i London, mens én bliver spillet i Mexico. Men bliver en af London kampene med deltagelse af New Orleans Saints?

Muligheder er der.

Saints har nemlig tre af de fem hjemmehold, som udebane modstandere i 2019. Los Angeles Rams, Los Angeles Chargers, Jacksonville Jaguars, Oakland Raiders og Tampa Bay Buccaneers er blevet udvalgt som hjemmebanehold i 2019.

Saints skal møde Rams, Jaguars og Buccaneers på udebane, hvilket gør at der er en mulighed for at Saints endnu engang kommer til London og spiller.

Saints har vundet begge gange holdet har været i London, så lad os håbe på endnu et besøg og endnu en sejr.

0 kommentarer

Læs mere …

Gameday: Carolina Panthers

Gameday: Carolina Panthers

Efter en helt fantastisk hold præstation mod Green Bay Packers, skal New Orleans Saints nu på sæsonens første “rigtige” udebane besøg.

Saints ramt af skader og Covid-19

Saints ramt af skader og Covid-19

Efter en flot og sikker sejr over mægtige Green Bay Packers, er New Orleans Saints presset på skadesfronten og en Covid-19 udbrud i trænerstaben.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest