KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

LB Curtis Lofton omstrukturerer sin kontrakt

Skrevet af BoondockSaint

Skrevet af BoondockSaint

den 16. februar 2013

Saints står overfor en række opgaver, ift. at tilpasse sig salary cap’en, i denne offseason. Nu er første brik lagt, i det LB Curtis Lofton er gået med til at omstrukturere sin kontrakt. Omstruktureringen blev bekræftet af Lofton fredag, efter ESPN havde rapporteret om begivenheden.

Lofton stod til en cap figure på $7.1 millioner i 2013, men er gået med at nedsætte dette tal til $3.1 millioner. Dette har været muligt ved at erstatte Loftons $5 millioner roster bonus, med en $5 million signing bonus, som vil blive fordelt ud over det resterende af Loftens kontrakt periode.

3 Kommentarer

 1. Ulrik Gorm Jensen

  Dermed mangler Saints noget endnu for at hente de 14,7 millioner som holdet er over salary cap’en.
  Gad vide om vi ikke ser flere af den slags restruktureringer i den næste tid. Gad godt at vide om Will Smith ikke også bliver nød til at omstrukturere(?)
  Spillere som bliver de bedst betalte kan ses her: http://www.spotrac.com/nfl/new-orleans-saints/
  TOP 10: Drew Brees, Will Smith, Jahri Evans, Marques Colston, Ben Grubbs, Sedrick Ellis, Curtis Lofton(omstruktureret!), Roman Harper, Broderick Bunkley og Thomas Morstead.

  Svar
 2. BoondockSaint

  Jeg ser helst Roman Harper omstrukturerer sin kontrakt. Han har bare ikke leveret til det lønniveau. Derudover håber jeg også Will Smith og Broderick Bunkley går med til at se på deres løn.

  Der vil selvfølgelig også være mulighed for at skille sig af med spillere. F.eks Henderson, som jeg synes virker overflødig på Saints roster efterhånden. Især vægtet op mod hans præstationer.

  Svar
 3. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg tror ikke Saints holder på Will Smith og Sedrick Ellis med mindre de laver en omstrukturering af deres kontrakter.
  Henderson for lov til at finde en ny arbejdsgiver. Jeg tror Saints har set nok fra Joe Morgan til at han overtager Hendersons rolle som dyb trussel.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.