Badges – Når du svarer i vores forum, vil din Fleur De Lis stige. Jo flere svar jo højere antal Fleur de Lis får du, Who Dat!

Les Kelley

af 8. februar 2020Profil0 Kommentarer

Les Kelley var New Orleans Saints første draft valg. Desværre blev det ikke til den store NFL karriere for Kelley og Saints. 

Fakta

Fulde navn: Leslie Howard Kelley
Født: 9. december 1944 (Decatur, Alabama)
Højde: 191 cm
Position: Fullback / Linebacker 
College: Alabama
Nummer: 30
Kom the Saints i 1967 draften som nummer 26. overall (1. runde)

High School

Gik på Cullman high school. Hen spillede han både basketball og football for Bearcats.

College

Spillede tre sæsoner for Alabama. Her blev han to sæsoner udnævnt til all-SEC holdet. Kelley spillede fullback og løb for 860 yards på 94 forsøg for Alabama.

NFL

New Orleans Saints (1967 – 1969)

Kelley blev valgt som den første spiller nogensinde af New Orleans Saints. Saints havde trådet første valget til Baltimore Colts for quarterback Gary Cuozzo. Colts brugte første valget på Bubba Smith, som spillede ni år i ligaen og blev valgt til to pro bowls.

Var backup linebacker i 1968, her lavede han bl.a. en interception. Han havde også et kickoff return for 22 yards. Saints trænere havde også store forhåbninger til første valget. Men det blev blot til tre sæsoner i sort og guld for Kelley. 

Kelley nåede at spille 30 kampe for Saints.

Vidste du…

Havde som hobby at opdrætte heste.

Priser og highlights

All-SEC (2)

EMNER: 1967 I Draft I les kelley

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Måske syntes du om dette …

Michael Lewis

Michael Lewis

Michael Lewis var i flere sæsoner en konstant trussel i Saints return spil. Men Lewis havde ikke spillet college football og hans vej til NFL var noget anderledes.

Morten Andersen

Morten Andersen

Morten Andersen var i 80erne en af de store grunde til at danskere blev interesserede i “Amerikansk” fodbold. Morten Andersen havde i flere år rekorden som den mest scorende spiller i NFL,. Han blev i 2017 valgt, som den blot anden placekicker ind i NFLs Hall Of Fame.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.