Lidt musik til weekendens conference finale

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 19. januar 2019

New Orleans er en by fuld af musik. Jazzens fødeby og det er ikke underligt at holdet har fået tilegnet flere sange end de fleste andre NFL hold igennem tiden.

Her er tre mere nutidige der børes høres inden kampstart søndag klokken 21:05.

Choppas style nummer “Choppa style” (fra 2002) fik en revival efter Redskins kampen, hvor flere spillere dansede til nummeret. I 2002 nåede nummeret en placering som nummer 94 på US top 100 (og nummer 49 på US rap charten).

WDSU indlæg om “Choppa Style”

Herefter har Choppa været et varmt navn på Saints fans pregame playlists verden over. Her er tre “must hear” før kampen på søndag mod Los Angeles Rams.

Choppa – “I Feel Dat Black N Gold”

Shamarr Allen – “Hit The Sean Payton”

Choppa – “Choppa Style”

Har du andre Saints “must hears” som kom med dem og meget gerne et link i kommentarerne herunder.

1 Kommentar

 1. BoondockSaint

  Jeg er stor fan af den hårdere ende af musik-skalaen, og her er New Orleans heldigvis også garant for kvalitet. Mest kendt er nok tidligere Pantera forsanger, Phil Anselmo’s projekt Down. De har lavet nummeret On March The Saints, som handler om byens genopstandelse, og Saints’ betydning for dette, efter Katrina katastrofen.

  https://m.youtube.com/watch?v=NuEX2n3YDfA

  Så er der jo også gode gamle Kyle Turley, som kører hans eget pladeselskab Gridiron Records og har udgivet numre som Flying Helmets, om DEN episode, og My Soul Bleeds Black And Gold

  https://m.youtube.com/watch?v=sqx3dq8TDAc

  https://m.youtube.com/watch?v=Q1tWJe_KHlk

  Derudover består mit pregame mixtape også af When The Saints Go Marching In og The Saints Are Coming (og her er der tale om The Skids’ udgave og IKKE u2 og green day)

  https://m.youtube.com/watch?v=XFKQqwWrRsE

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.