Badges – Når du svarer i vores forum, vil din Fleur De Lis stige. Jo flere svar jo højere antal Fleur de Lis får du, Who Dat!

Los Angeles Saints: Mere end et rygte

af 12. august 2011Blogs17 Kommentarer

Los Angeles har fået tilladelse til at bygge Farmers Field, som skal fungere som byens football stadium og vil stå klar fra 2016. Ejerne er et firma ved navn Majestic Realty Co. som også vil stå for byggeriet.

Det er imidlertid rapporteret på denne side: http://football.ballparks.com/NFL/LosAngeles/index.htm, at der er flere hold, der skulle være interesseret i at flytte til LA. Heriblandt Saints, og at dette er mere end blot et rygte. Med Paytons beslutning om at træne med holdet i Californien begynder nogle meget uhyggelige brikker at falde på plads i mit hoved!

Trods disse brikker, er der dog hele tiden en stemme i mit hoved, der siger, at selvfølgelig flytter Saints ikke fra New Orleans. De har netop udvidet Super Dome’en for mange penge, og hvordan skulle de kunne forlade den by de gav nyt håb og sammenhold, efter orkanen Katrina?

17 Kommentarer

 1. Avatar

  Lav venligst lidt bedre research. Der er INGEN rygter. Der er presseartikler om at enten Chargers eller Rams flytter dertil. Mit gæt er Chargers. Begge hold har dårlige leases der udløber 2011 + 2012 og begge søger nye stadiums.

 2. Avatar

  Jeg vil lige gentage at der er ingen US presse/medier som nævner Saints som kandidat til at flytte. Kommer ikke til at ske så det er spild af tid at diskutere. Tro mig!
  Derimod er Bills, Jaguars, Raiders, 49’ers, Chargers, Vikings, Rams i spil. Men jeg tror det bliver enten Chargers eller Rams og at det kommer til at ske.

 3. BoondockSaint

  Jeg tror du er mere end velkommen til at joine teamet bag siden her, hvis du synes du kan bidrage med dybdegående research og stærke artikler.

 4. Avatar

  Det vil jeg kigge på. Det var ikke for at være negativ eller kritisk, men jeg bliver “smølfe-sur” når jeg læser fejlagtige rygter eller artikler. Alle Saints fans er OK ifølge mig!

 5. Avatar

  En anden spændende udvikling er at 49’ers og Raiders måske får et fælles stadium ala i New York. Det ville være en god løsning som Goodell støtter aktivt. Kan ikke finde artiklen dog (link)

  • Avatar

   For dem af jer som så kampen i aftes så bekræftede ejeren af 49’rs (Mr York) at stadiumet i Santa Clara kommer oppe at stå i 2015 og at der har være tidlige diskussioner med Raiders om at dele den (Husk at de to byer ligger lige overfor hinanden i “the bay”)

  • Avatar

   For dem af jer som så kampen i aftes så bekræftede ejeren af 49’rs (Mr York) at stadiumet i Santa Clara kommer oppe at stå i 2015 og at der har været tidlige diskussioner med Raiders om at dele den (Husk at de to byer ligger lige overfor hinanden i “the bay”)

 6. Avatar

  Skrev bloggen efter inspiration fra en artikel på whodatdish, der så vidt jeg kunne læse mente der var rygter. Mener også selv der har været små rygter det seneste stykke tid.

  Selvfølgelig har du lov til at kommentere, men det er aldrig sjovt som blogger at få ”Lav venligst lidt bedre research.” smidt i hovedet. Tænk på hvis du selv fik det ;-).

 7. Ulrik Jensen

  Så fik vi Great Dane tilbage 🙂
  Jeg hader når der snakkes relocation. Det gør man bare IKKE!
  MEN hvis der var nogen af de ovennævnte hold der skulle flyttes håber jeg meget af der blver enten Oakland eller St. Louis. De passer i mit hoved lidt i Los Angeles på baggrund af at de har været der før og dermed også mere hører med hjemme end fx. Chargers/Vikings ville gøre det.
  Har Saints forøvrigt ikke også kontrakt med Louisiana indtil 2020?

  • Avatar

   Hej Ulrik, ja det tog et år at få fornyet mit password. Min fejl. Ja du har helt ret, Saints har et længere reforhandlet lease og med et US$336m renoveret Superdome og den opbakning byen giver SÅ KOMMER DET ALDRIG TIL AT SKE AT DE FLYTTER. Så slet alle nye topics om dette da det er spild af tid at diskutere. Just my 2 cents!

  • Avatar

   Der er da ingen grund til at slette min blog om dette emne, bare fordi du ikke tror på hvad jeg skriver om?

   Og hvis du synes det er spild af tid at diskutere, så kan du jo bare lade vær med at diskutere det her.

  • Avatar

   BS nu må du ikke være for sensitiv. Jeg skrev slet alle NYE TOPICS. Men dette sagt tager du 100% fejl i din blog. Jeg kunne jo (for sjovt) blogge et rygte om at Brees ikke skriver kontrakt med Saints i år? Det er ligeså usandsynligt som at Saints flytter.

  • BoondockSaint

   Så længe et topic er on-topic (saints/nfl relaterede) så kan jeg ikke se nogen grund til at slette dem. Nye som gamle. At du mener at jeg tager fejl i min blog er så din berettigede mening, men du siger jo selv det er spild af tid at diskutere det, så hvorfor gøre det? ;-).

   Som jeg har sagt tidligere så er du sikkert velkommen til at joine NOS.dk, og så kan du jo blogge om hvad du har på hjertet. Blogs behøver vel heller ikke være noget 100% bekræftet, det kan vel også være tanker og teorier om fremtiden omkring Saints og nfl. Der er jo tale om personlige blogs, og derfor bloggerens personlige tanker.

  • Ulrik Jensen

   Som jeg ser det håber jeg alle fremtidige blogindlæg kan skabe ligeså meget debat som dette.

   Når det så er sagt så… flytter Saints aldrig, Brees forlæger indtil han går på pension (7-9-13…) og Saints vinder SuperBowl i år (og næste år på hjemmebane).

 8. Lars

  Selv tror jeg mest på Jaguars flytter, med tanke på det sandsynligvis er det billigste “at købe” for AEG

  Jeg er ikke i tvivl om at pengene er tilstede og at der vil være et hold i LA fra 2016

  Vil være trist hvis Vikings skulle flytte fra Minnesota og deres rivalisering med Green Bay, på samme måde er et hold i St. Louis godt for midt USA. Hvis der udover LA skulle pege på et behov – Oklahoma

 9. Avatar

  Lars, det vil jeg godt tage et væddemål på. Jaguars lease på deres stadium er 23 år og meget dyrt at bryde. Det blev lavet bevidst for at holdet ikke skulle flytte

Måske syntes du om dette …

NFC South optakt 2020

NFC South optakt 2020

NFL sæsonen er nu blot dage væk, og NFC South har ændret sig en del siden 2019. Her får du en optakt til hvert hold i NFC South. Vær samtidig med til at vurdere, hvor mange sejre hvert hold får i løbet af 2020.

NFC Souths nye uniformer. Hvem gjorde det bedst?

NFC Souths nye uniformer. Hvem gjorde det bedst?

Mange hold har før 2020 sæsonen besluttet sig for at det er tid til nye uniformer. Senest lancerede Los Angeles Chargers deres. Men to hold i NFC South stiller denne sæson op i nye uniformer. Tampa Bay Buccaneers og Atlanta Falcons.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.