KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Marcus Williams spiller sæsonen på franchise tag

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 19. juli 2021

New Orleans Saints og safety Marcus Williams havde ellers muligheden for at blive enige om en langvarig kontrakt frem til sidste torsdag.

Det kunne de to parter ikke blive enige om, og Williams vil nu først kunne forhandle med Saints efter sidste kamp mod Atlanta Falcons den 9. januar 2022. Det er dermed sandsynligt at Williams kommer til at være free agent i 2022.

Marcus Williams

Saints kan give Williams endnu et franchise tag. Men dette vil koste endnu mere end denne sæson, da Williams løn i så fald være enten 120% af hans 2021 løn eller gennemsnittet af de fem bedst lønnede safeties i NFL.

Saints har to gange tidligere benyttet franchise tag. Det skete i 2012 med Drew Brees og i 2014 med Jimmy Graham. Begge gang resulterede det i længere kontrakter.

Williams blev valgt i anden runde af 2017 draften, og Saints har nu givet to spillere fra denne draftklasse længere kontrakter.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.