Matt Ryan trashes own team – fake video 😉

Skrevet af Salar

Skrevet af Salar

den 22. januar 2013

matt ryan

Link

Men gudskelov tabte de!!! Kan ikke forestille mig NOLA og Saints fans ville være særligt positive over Falcons i Super Bowl i Mercedes Benz Superdomen – det ville næsten være blasfemi! Ville næsten svare til FCK spille en Champions Leauge kamp på Brøndby Stadion!! Og specielt efter en sæson hvor de i dén grad blev skadet af udelukkelser.

Bortset fra det tror jeg det bliver en meget spændende og seværdig finale. Det bliver spændende at følge. Håber personligt selv på 49´ers vinder – var i San Francisco for 24 år siden – er på en klar 2. plads efter New Orleans af store amerikanske byer 😉 Så kan jeg også bedre lide deres spillestil – det bliver aldrig kedeligt at kigge på. Hvem hepper i på?

Desuden glæder mig allerede til sæson – bliver utroligt spændende at se om de formår at rejse sig efter denne noget turbulente sæson. Det bliver specielt spændende at se om de kan nå at få stabiliseret deres forsvar. Kan jo dårligt blive værre end deres sidste plads i opgivne yards.

Geaux Saints – GEAUX!!!

 

Sig-Saints4Life

3 Kommentarer

 1. Ulrik Gorm Jensen

  hmm, jeg ved ikke om jeg helt tror på den video. Jeg syntes ikke Ryan ligner … Ryan. Den baggrund ‘Ryan’ står foran ligner ikke helt den der er på atlantafalcons.com og deres videoer fra søndag 🙂

  Men du har 100% ret i af det er fedt at det IKKE er Ryan og co der skal spille Superbowl i New Orleans. Så hellere San Francisco, selvom det heller ikke er for godt.

  Svar
  • Salar

   Ok – fik lige studeret det nærmere – det er en joke. Tog det blot for gode varer efter et link på b/r…

 2. Lars Aanæs

  Det er en fake video 😛 Men meget sjov 😉

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.