Michael Thomas er tæt på at være tilbage for Saints

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 7. august 2022

New Orleans Saints wide receiver Michael Thomas har taget nogle store skridt i mod at være tilbage til sin 2019 topform.

Thomas har i hold øvelserne i dette års training camp lignet sig selv. Thomas har i øvelserne grebet bolde på slants og ved side linjen. Alle bolde kastet af Jamies Winston.

Thomas så også god ud i en mod en øvelserne. Men spilletid i preseason kampen mod Houston Texans ser umiddelbart ud til at være long shot. men der syntes ikke at være maget tilbage, før Thomas er på banen for Saints igen.

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

2 Kommentarer

 1. kangaroo

  MT, Olave & Landry + Kamara og Juwan
  backup
  Callaway, Harty & Dai’Jean + Ingram og Trautman (Taysom)

  Begynder at ligne noget godt

  Svar
 2. Ulrik Jensen

  Ja det ser rigtig godt ud for Saints WR korps. Sidste års nummer 1 på depth chart, som nu er nummer 4-6… der er virkelig blevet opgraderet. Jeg er spændt på TE. Hill som fuldt ud TE og Trautmans progression er spænende. Dejligt at vi allerede lørdag har en rigtig Saints kamp igen 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.