Michael Thomas ude mod Kansas City Chiefs

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 19. december 2020

New Orleans Saints må undvære wide receiver Michael Thomas mod Kansas City Chiefs. Thomas har fortsat problemer med ankelen, som nu igen holder stjerne receiveren på sidelinjen.

Saints har heller ikke guard Nick Easton og defensive tackle Malcom Brown med mod Chiefs. Easton er forsat ude med en hjernerystelse, mens Brown døjer med en skulderskade.

Kick returner Deonte Harris er questionable. Harris ville være vigtig at have tilbage. Han trænede ikke onsdag og var begrænset i træningerne torsdag og fredag.

Saints har fire spillere som har været på skadesrapporten, men ikke har en skadesstatus forud for kampen. Defensiv linjemand Malcolm Roach, tackle Ryan Ramczyk, defensive end Marcus Daveport og guard Andrus Peat trænede alle med fuldt torsdag og fredag, og må forventes klar til topkampen.

2 Kommentarer

 1. kangaroo

  Godt Ryan og Andrus er klar – vi har behov for vores O-line

  Svar
  • Ulrik Jensen

   Easton havde også været god at have med.
   Super ærgerligt at Thomas nu er ude, hvor Brees er tilbage. Reelt har Brees og Thomas, så kun haft 3 uger sammen på banen denne sæson (uge 1 mod Bucs, uge 9 mod Bucs og uge 10 mod 49ers).

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.