MNF på O’learys!!

Skrevet af Salar

Skrevet af Salar

den 29. oktober 2011

Vi forsøger at gentage sidste års succes med at mødes inde på O’learys for at se MNF. Det drejer sig om natten til tirsdag d. 29. november kl. 2:30, hvor Saints møder New York Giants – en rigtig herrekamp 😉

Stedets event koordinator vil gerne lave en god aftale for klubbens medlemmer m.h.t. spise og drikke; når vi har noget konkret bliver artiklen opdateret.

Kan kun anbefale at prøve at se Saints kamp på O’learys sportscafe. De har en god storskærm og det er altid lidt sjovere at se, når der er fans fra begge hold, der følger udviklingen i kampen. Det giver lige kampen lidt ekstra nerve.

 

Sidste år så vi Saints mod Falcons som blev forholdsvis spændende; efter første halvleg førte Saints 10 – 7 og ingen scoringer i 3. quarter. I 4. quarter scorede Falcons touchdown med 14 minutter igen og førte dermed 10 – 14 indtil der kun var 3:24 igen, hvor Saints scorede touchdown via Graham, så de vandt 17 – 14 😉 Jimmy Bøjgaard var aftenens kommentator – hvilket han klarede i fin stil! (ses herunder med Ulrik og Allan)

Håber der er tilslutning til dette arrangement, så vi kan vise de guld/sorte farver og skabe en god stemning… I må gerne tilkendegive under kommentarer om i påtænker at komme eller ej, så vi får en indikation af hvor mange vi ca. bliver.

Så kom udspillet fra O’Learys; de tilbyder 5 wings eller nachos incl. en Carlsberg fadøl eller sodavand for 69,-. (ca. halv pris) Vi har som sagt brug for at vide hvor mange vi ca. kommer, så skriv hvis i forventer at dukke op og skriv også hvis i ikke kan komme…

Er der nogen der ved om New York Giants har en fanklub her i Danmark – og i givet fald en mulighed for at kontakte dem?

WHO DAT?!!

 

7 Kommentarer

 1. Lars Aanæs

  Hej drenge!

  Jeg kunne sagtens finde på at dukke op og støtte mit hold sammen med jer andre! 🙂

  Svar
  • Salar

   Hej Lars

   Det vil være stort hvis du kunne joine os – som sagt vil stemningen uden tvivl være helt i top 😉

   Og det er nu fedest at dele sin passion for sporten generelt – og for The Saints i særdeleshed – med andre ligesindede!!

   Geaux Saints – GEAUX!!!

 2. Ulrik Jensen

  Jeg håber på at være der… Det er dog usikkert da jeg er på IR. Knæ operation 🙂

  Svar
  • Salar

   Vi skal nok bære dig ind og ud af lokalet 😉 Held og lykke med det…

 3. Salar

  Jimmy Bøjgaard vil atter være vært i år!

  Arbejder fortsat på at få et konkret udspil fra O’Learys på en deal for mad og drikke – vender snarest tilbage.

  Uanset hvad vil jeg atter fremstille et stk. gryde med ostedip til Nachos’ene 😉

  Svar
 4. Salar

  Lige en update:

  Umiddelbart kan jeg se højest 3 har meldt ud de kunne være interesseret, hvoraf én i hvert fald er tvivlsom. Det er ikke nok til O’Learys kan love at de vil holde åben.

  Så jeg tilbyder dem der har lyst, kan komme hjem til mig privat og se kampen på 42 tommer fjernsyn i HD via gamepass og med surround sound 😉 Jeg ved vipstjert herfra kommer, så kan dem der ellers har lyst ikke sende en mail til all22ann@gmail.com m.h.p. at aftale nærmere?

  MSH

  Allan

  Svar
  • Salar

   P.S. Til orientering bor jeg i Smørum….

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.