KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Morgan, Graham ikke med mod Broncos

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 26. oktober 2012

WR Joeseph Morgan og TE Daniel Graham er ikke med mod Denver Broncos. Det blev klart da fredagens skadesrapport blev frigivet. Morgan har været begrænset i træningen hele ugen og er dømt ude. Graham  har slet ikke trænet hele ugen da han døjer med en knæskade.

Saints førstevalg på TE Jimmy Graham er betegnet som questionable, hvilket vil sige at der 50% chance for at han spiller. Graham har trænet begrænset med hele ugen.Graham sad udenfor i Saints sidste kamp mod Buccaneers.

En anden spiller som er questionable er linebacker David Hawthorne som har været ude mange uger, Hawthorne har også trænet begrænset med, og det forlyder at linebackeren er en gametime afgørelse.

Darren Sproles erogså listet på skadesrapporten, Sproles har dog ikke en skade, men har ikke trænet med holdet onsdag og torsdag. Fredag trænede Sproles fuldt med, og er listet som probable.

Broncos har lidt flere spillere på skadesrapporten.

Tidligere Saint CB Tracy Porter døjer med sygdom og er questionable.

Følgende spillere er probable: S Mike Adams, CB Chris Harris, G Chris Kuper, DT Sealver Siliga, TE Jacob Tamme, LB Danny Trevathan og WR Matthew Willis.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.