New Orleans Saints 2020 – Hvad er din holdning til holdet? Start en debat i forummet og pust liv i vores community

National Football League kan blive uden Kickoffs

af 15. april 2012Blogs

Det velkendte spark, der har sat samtlige kampe igang i NFL-historien, kan meget vel forsvinde. Det siger New York Giants’ ejer John Mara i hvert fald.

“Vi har haft mange diskussioner om, hvorvidt vi skulle fjerne den del af spillet, og hvad vi så skulle erstatte det med” Sagde John Mara til Giants.com

“Vi er ikke nået til enighed om noget endnu, men jeg kan godt forestille mig den dag, hvor det spil, ikke længere er en del af NFL. Det er den vej udviklingen går” Tilføjer New York Giants ejeren.

 

NFL commissioner Roger Godell, går uden tvivl meget op i sikkerhed, og er uden tvivl førsteprioritet.

Dette er endnu et af NFLs konstante forsøg på, at gøre ligaen endnu mere sikker.

Sidste år var det flytningen af kickoffs fra 30 yard linjen til 35 yard linjen, og den beslutning har haft den effekt, som NFL og de 32 hold har ønsket.

“En ting vi fandt ud af, var at vi ved at flytte kickoffs til 35 yard linjen, godt nok fik færre returns, men også reducerede antallet af hjernerystelser med 40 procent. Så den regel bliver ikke ændret foreløbigt.  Kickoffs er uden tvivl det mest farlige ved spillet” Siger John Mara.

Hvis NFL totalt fjerner kickoffs, betyder det desværre også, at der kan komme en dag, hvor de spektakulære return-specialister, som vores Darren Sproles, er begrænset til at kun vise deres evner på punt-returns.

New Orleans Saints’ lille return-specialist Darren Sproles, løb 293 yards på 29 forsøg på punt returns, og 1088 yards på kick returns.

Piere Thomas (RB) returnerede også et kick return, hvor han løb 15 yards, og Jed Collins (RB) returnerede et kick return, og han løb 7 yards.

Darren Sproles er den eneste fra Saints i år der har returnerede et touchdown, som var imod Green Bay Packers i sæson åbningskampen.


0 kommentarer

Måske syntes du om dette …

Saints Picks – Bye Week Edition

Saints Picks – Bye Week Edition

New Orleans Saints spiller ikke denne uge, da holdet har bye week. Dette betyder ikke at vores Saints Picks konkurrence ligger stille.

NFC South optakt 2020

NFC South optakt 2020

NFL sæsonen er nu blot dage væk, og NFC South har ændret sig en del siden 2019. Her får du en optakt til hvert hold i NFC South. Vær samtidig med til at vurdere, hvor mange sejre hvert hold får i løbet af 2020.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.