New Orleans Saints 2021 offensiv MVP

Skrevet af kangaroo

Skrevet af kangaroo

den 15. januar 2022

Det var jo ikke just et år med fyrværkeri og savnet af Drew var mærkbart. 4 QB i løbet af sæsonen med Jameis Winston som bedste. Efter min opfattelse har Taysom Hill ikke samme effekt som QB, som Swiss-knife.

WR gruppen var vel mest op-og-ned, med Marquez Callaway og Deonte Harris som undtagelser.Tre’Quan Smith, Kenny Stills, Kevin White, Lil’Jordan Humphrey og Kawaan Baker bidrog ikke med meget.

TE er næsten samme historie. Er Adam Trautman fremtiden, er Juwan Johnson fremtiden og er Nick Vannett kun blocker.
Alvin Kamara er fortsat vores eneste rigtige RB og Mark Ingram var ikke helt god nok som back-up. Tony Jones Jr. var kun god i pre-season og Dwayne Washington tilbyder for lidt
Adam Prentice og Garrett Griffin (også TE) var begge solid som FB.

Vores O-Line var mest et gigantisk puslespil, med nye brikker fra kamp til kamp. Vi savnede vores All Pro OT Ryan Ramczyk og Terron Armstead i store dele af sæsonen
Calvin Throckmorton gjorde det ok, men er ikke Andrus Peat. Erik McCoy og Cesar Ruiz savner fortsat at blive mere stabile og reel faktor i en god O-line.

2021 Offensiv MVP kandidater:

Alvin Kamara
Deonte Harris
Jameis Winston

[yop_poll id=”4″]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.