New Orleans Saints arves af Bensons kone

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 22. januar 2015

Tom Benson

Tom Benson sammen med konen Gayle Benson og Rita Benson.

New Orleans Saints ejer Tom Benson har afsløret at han har planer om at overføre ejerskabet af hans to sports hold til hans kone Gayle Benson, når han dør, i stedet for hans datter og børnebørn.

Dette er en ændring i forhold til Bensons tidligere planer.

Der er endnu ingen rapporter om, hvorfor Benson har foretaget denne ændring i ‘arven’ af New Orleans Saints og New Orleans Pelicans (NBA).

Benson har dog fortalt, at det ikke var noget, som plusligt er blevet besluttet, men noget som har været overvejet i længere tid.

Grunden til ændringen var ifølge Benson, at det var i den bedste interesse og for en længerevarende stabilitet og succes for holdene.

This is about the legacy of these two teams and everything we have done for the good of the city of New Orleans and our region,

– Tom Benson (nola.com)

Rita Benson LeBlanc syntes tidligere at være den oplagte arvtager af New Orleans Saints. Men i de senere år er hendes engagement i holdet blevet mindre. Hun blev sat på orlov i 2012, og ifølge NOLA.com er hendes kontor, bil og telefon blevet indraget.

Rita will not be involved in the ownership or management of the Saints or Pelicans,

– Tom Benson (nola.com)

Benson fortalte også at der var en plan, som ville sikre at holdene – også efter Gayle Benson – bliver i New Orleans.

Tom Benson købte New Orleans Saints i 1985 og New Orleans Pelicans (før Hornets) i 2012.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.