New Orleans Saints center Max Unger trækker sig tilbage

af 17. marts 2019Nyheder2 Kommentarer

New Orleans Saints center Max Unger har meddelt at han trækker sig tilbage fra NFL.

Unger blev draftet af Seattle Seahawks i anden runde i 2009. Og tradet til New Orleans sammen med et første runde valg (LB Stephone Anthony) for tight end Jimmy Graham. Unger har et år tilbage af sin kontrakt med Saints. Unger stod til at tjene $5,1 million denne sæson.

Max Unger spillede fire sæsoner for New Orleans Saints.

Unger har været en uundværlig del af Saints angreb og det er stort tab for Saints offensiv. Han har blot misset én kamp de sidste fire sæsoner, og blot lavet fire offensive fejl.

Saints back up for Unger er Cameron Tom og Will Clap, men Saints vil sandsynligvis prøve at finde en erstatning for Unger i off season. Saints har allerede vist interesse for Vikings Nick Easton, som sad ude i 2018 pga. en skade i nakken. På nuværende tidspunkt er Stefen Wisniewski (Eagles), John Sullivan (Rams), Ryan Groy (Bills) og Tyler Shatley (Jaguars) og ledige centers på free agent markedet.


2 Kommentarer

  1. kangaroo

    Cameron Tom er ikke en dårlig back-up
    – men vi har behov for et solidt anker for vores O-Line
    Vi kommer til at savne Max Unger voldsomt

Måske syntes du om dette …

Saints spiller kun to preseason kampe

Saints spiller kun to preseason kampe

NFL har annonceret at holdene – indtil videre – kun spiller to preseason kampe denne sæson. Dermed spiller New Orleans Saints kun preseason kampene mod Pittsburgh Steelers og Houston Texans.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.