Badges – Når du svarer i vores forum, vil din Fleur De Lis stige. Jo flere svar jo højere antal Fleur de Lis får du, Who Dat!

New Orleans Saints må undvære to spillere mod Minnesota Vikings

af 4. januar 2020Skader3 Kommentarer

New Orleans Saints må undvære to spillere til weekendens wildcard opgør mod Minnesota Vikings. Kampen spilles søndag aften kl. 19:05 i Mercedes-Benz Superdome.

De to spillere Saints må undvære er cornerback Eli Apple og fullback Zach Line. Apple døjer med en ankelskade og har ikke trænet hele ugen. Line har heller ikke trænet denne uge og har en knæskade som han ikke kan spille med.

Saints har yderligere fire spillere på den sidste skadesrapport før opgøret. Det drejer sig om safety Vonn Bell (Knæ), wide receiver Michael Thomas (hånd), safety Marcus Williams (lyske) og Dwayne Washington (knæ). Alle fire har dog kun være begrænset med i træningen onsdag, mens de alle har deltaget fuldt ud i træningerne torsdag og fredag.

Vikings må undvære cornerback Mackensie Alexander, cornerback Mike Hughes. Mens defensive end Ifeadi Odenigbo er questionable.

Yderligere har Vikings otte spillere som er på skadesrapporten før kampen. De er LB Eric Kendricks, DE Stephen Weatherly, S Andrew Sendejo, S Jayron Kearse, RB Alexander Mattison, CB Xavier Rhodes, RB Dalvin Cook og DT Shamar Stephen.

3 Kommentarer

  1. Rimfalk

    Har vi lov til at ønske Dalvin Cook er begrænset ?

    Svar
  2. Ulrik Jensen

    Jeg tænker at have en skulderskade, må begrænse en i en kampsituation. Men har haft nogle uger ude… Men det er også alt eller intet for Vikings. Så jeg tænker de ser hvad han kan, og håber det bedste. Det bliver spænende.

    Svar

Skriv en kommentar

Måske syntes du om dette …

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.