KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

New Orleans Saints – Philadelphia Eagles vises på TV3+

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 4. december 2020

New Orleans Saints kamp mod Philadelphia Eagles vises på TV3+ kl 22:25. 

I denne uge må danske Saints fans følge kampen gennem NFL Gamepass for at se Saints og Atlanta Falcons spille.

Danske Saints fans har blot misset tre Saints kampe denne Sæson. Uge 4 mod Detroit Lions, uge 12 mod Denver Broncos og nu uge 13 mod Falcons.

Emner: TV | TV3+

8 Kommentarer

 1. norco

  Misset tre kampe ! vil det sige at alle de andre kampe har været vist på dansk tv ? Mvh Frank

  Svar
 2. Ulrik Jensen

  Saints kampe i har uge 7, 8, 10 og 11 været på viaplay. Men ellers har de alle været på enten TV3sport eller TV3+. Nu med fire kampe igen, Eagles og Vikings, er konfirmeret, mens jeg er 100% på at Saints-Chiefs også kommer TV3+… så bliver det nok kun Panthers kampen, man nok skal over Gamepass for at se.

  Svar
 3. norco

  Kan da ikke passe at TV3 har vist 8 Saints kampe i denne season – så er jeg godt nok blevet blind. Jeg ser da alle kampe som ikke bliver vist på TV3 på FB eller FOX. Vh Frank

  Svar
 4. Ulrik Jensen

  Hej Frank, Nej nogle har været på viaplay og ikke tv3(+). Uge 1 mod Buccaneers (TV3+), Uge2 mod Raiders (TV3Sport), Uge3 mod Packers (TV3+), Uge5 mod Chargers (Tv3Sport), Uge9 mod Buccaneers (TV3+), Uge14 mod Eagles (TV3+), Uge15 mod Chiefs (TV3+) og uge16 mod Vikings (TV3+).
  Uge 7, 8, 10 og 11 har kunne streams over viaplay.

  Svar
 5. Norco

  Hej Ulrik,
  Så forstår jeg bedre, (Viaplay er jo mod betaling går jeg ud fra og som jeg ikke har) Vi var mere heldige sidste år mht Saints kampe på TV3, men måske noget af det “tabte” kan indhentes som det ser ud nu. (trækker ellers signal fra FOX WVUE direkte fra NO, men kan hakke lidt i signalet ind imellem eller ser på FB når ikke TV3 sender)

  Svar
 6. Ulrik Jensen

  Ja med Chiefs kampen og Vikings kampen på TV3+ så er vi heldige her sidst på sæsonen. Jeg tænker ikke Panthers kampen kommer på, da der sikkert er en eller to kampe som er mere afgørende. End Saints som er inde og Panthers, som sandsynligvis er ude.
  Hvordan får du FOX WVUE ?

  Svar
 7. Norco

  Bruger Perfect Player app på smart tv og så et IPTV abonnement

  Svar
 8. Ulrik Jensen

  Ahh. Det kender jeg ikke, men det er da noget jeg skal se mere på.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.