New Orleans Saints slutspilschancer

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 26. december 2022

New Orleans Saints vandt en vigtig udebane sejr over Cleveland Browns i den koldeste Saints kamp nogensinde.

New Orleans Saints Alvin Kamara scorer sit touchdown nummer 72 i sort (hvidt) og guld.

Desværre for Saints, blev det også til sejre til Carolina Panthers. Som slog Detroit Lions med 37-23. Og NFC South favoritten Tampa Bay Buccaneers slog i overtiden Arizona Cardinals med 19-16.

Atlanta Falcons tabte 17-9 til Baltimore Ravens og er nu elimineret i kampen om slutspilsbilletter.

Dermed var der ikke meget hjælp til Saints i denne uge. Næste uge byder på en topkamp i NFC South mellem Buccaneers og Panthers, hvor Saints fans bør holde med Panthers. Hvis Buccaneers vinder kampen – vinder Buccaneers NFC South. Men med en Panthers sejr og Saints sejr. Kan Saints med endnu en sejr over Panthers i sidste spilleuge vinde NFC South.

Man kan selv sidde og forudsige de sidste to NFL uger på fivethirtyeight.com og få et overblik over, hvilke hold der går videre til slutspillet.

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.