New Orleans Saints vinder den første preseasonkamp

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 14. august 2023

New Orleans Saints kom godt fra start i offseason. Den første preseasonkamp mod Kansas City Chiefs blev vundet med 26-24 med et afgørende field goal i døende sekunder.

Saints startetere dominerede verdensmestrene fra Chiefs og kom hurtigt foran med 17-0. Quarterback Derek Carr havde en flot start på hans karriere i sort og guld, da han ramte på 6 af 8 kast, og et enkelt touchdown til Keith Kirkwood. Et godt 12 spils 80 yards drive, som lover godt for sæsonen.

Herefter tog Jameis Winston over og havde også et godt drive, som sluttede med at Winston ramte rookie wide receiver AT Perry på et 29-yard touchdown kast. Winston ramte på 11 af 13 kast for 92 yards.

Rookie A.T. Perry scorer touchdown i Saints første preseasonkamp.
Rookie A.T. Perry scorer touchdown i Saints første preseasonkamp.

Rookie quarterback Jake Haener sluttede kampen en op og ned præstation. Haener ramte på 10 af 17 kast. Han kastede et 2-yard touchdown til rookie Ellis Merriweather.

Saints forsvar lukkede også effektivt ned for Chiefs angreb. Det var først sent i andet kvarter med andenholds spillere på banen at Chiefs fik point på tavlen.

Rookie kicker Blake Grupe fik muligheden for at afgøre kampen, og sparkede et sikkert 31-yard field goal til Saints sejr på 26-24.

Skader

Rookie running back Kendre Miller pådrog sig en knæskade, som dog ikke kræver operation. Skaden vil holde Miller ude, men Saints er optimistisk omkring Miller deltagelse i kampen mod Tennessee Titans i uge 1.

Næste kamp

Saints møder Los Angeles Chargers på udebane natten til mandag kl. 01:05. Holdene har fælles træning i Los Angeles forud for kampen.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.