NFC Souths nye uniformer. Hvem gjorde det bedst?

af | 23. april 2020

Mange hold har før 2020 sæsonen besluttet sig for at det er tid til nye uniformer. Senest lancerede Los Angeles Chargers deres. Men to hold i NFC South stiller denne sæson op i nye uniformer. Tampa Bay Buccaneers og Atlanta Falcons.

Hvem har lavet den bedre uniform?

Se resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Først kom Buccaneers med deres uniformer. De meget hightech uniformer hold ikke længe, hvilket jeg også er yderst tilfreds med. Buccaneers er gået tilbage til, noget der mest af alt minder om uniformen de havde i 2002, hvor holdet vandt Super Bowl.

 

Mens Tampa Bay gik tilbage til en mere traditionelt look, så har Atlanta Falcons valgt at gå i den anden retning. Det forsøger sig med numre med skygger og et stort ATL på brystet. De har også, som Buccaneers, forstørret logoet på hjelmen. Prikken over i’et en gradient version I rød og sort. 

Der er nok ikke mange her på sitet som syntes at de er fantastiske. Men hvem har haft den største forbedring af deres uniform i NFC South? 

0 kommentarer

Læs mere …

New Orleans Saints uniform

New Orleans Saints uniform

New Orleans Saints er kendt som the black and gold, men er det egentlig deres foretrukne uniform kombination?

NFL uge 11 på dansk TV (opdateret)

NFL uge 11 på dansk TV (opdateret)

Det ser desværre ikke ud til, at vi får New Orleans Saints mod Atlanta Falcons på dansk tv den kommende uge. Men lige i øjeblikket er viaplay kampen ikke offentliggjort, så der er fortsat en mulighed. 

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest