Badges – Når du svarer i vores forum, vil din Fleur De Lis stige. Jo flere svar jo højere antal Fleur de Lis får du, Who Dat!

NFC Souths nye uniformer. Hvem gjorde det bedst?

af 23. april 2020Blogs0 Kommentarer

Mange hold har før 2020 sæsonen besluttet sig for at det er tid til nye uniformer. Senest lancerede Los Angeles Chargers deres. Men to hold i NFC South stiller denne sæson op i nye uniformer. Tampa Bay Buccaneers og Atlanta Falcons.

Hvem har lavet den bedre uniform?

Se resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Først kom Buccaneers med deres uniformer. De meget hightech uniformer hold ikke længe, hvilket jeg også er yderst tilfreds med. Buccaneers er gået tilbage til, noget der mest af alt minder om uniformen de havde i 2002, hvor holdet vandt Super Bowl.

Mens Tampa Bay gik tilbage til en mere traditionelt look, så har Atlanta Falcons valgt at gå i den anden retning. Det forsøger sig med numre med skygger og et stort ATL på brystet. De har også, som Buccaneers, forstørret logoet på hjelmen. Prikken over i’et en gradient version I rød og sort. 

Der er nok ikke mange her på sitet som syntes at de er fantastiske. Men hvem har haft den største forbedring af deres uniform i NFC South? 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Måske syntes du om dette …

NFC South optakt 2020

NFC South optakt 2020

NFL sæsonen er nu blot dage væk, og NFC South har ændret sig en del siden 2019. Her får du en optakt til hvert hold i NFC South. Vær samtidig med til at vurdere, hvor mange sejre hvert hold får i løbet af 2020.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.