NFL Honors – 1/4

af | 3. oktober 2013 | 1 Kommentar

Allerede 4 kampe inde i sæsonen, og massere af tale om. Falcons der falder ned fra himlen og er 1-3, Chip Kelly der startede med et brag, men derefter virkere mindre og mindre imponerende, og et Chiefs hold der er tilbage på toppen. Mange overraskelser og nye spillere som er sjove at se! Dette er min mening, og denne NFL honors kommer ud i stedet for min Powerrank i denne uge, da jeg har ikke har meget tid på grund af skole, og dermed ikke fået set særlig meget fodbold den sidste uge.

MVP: Peyton Manning (QB – Broncos)

Manning har været ustoppelig i år, 75% complicien, 16 touchdowns og INGEN interceptions. Ingen har været tæt på at slå Broncos i år, og Manning har været ustoppelig. Hvis han forsætter sådan her, slår han godt og vel alle QB rekorder.

In the hunt : Drew Brees/Tom Brady.

Offensive Player Of The Year : Peyton Manning (QB Broncos)

Okay, kedeligt valg her Stefan… Men Manning er bare så overmenneskelig i år! Har aldrig set nogen lignende, den måde han styrer holdet på, skifter rundt som klokken kører ned, og det sekund snappet kommer, ved Manning hvor alle er, og hvor han skal kaste. Alt fungerer for ham lige nu!

In the hunt : Jimmy Graham

Defensive Player Of The Year : Richard Sherman (DB Seahawks)

Normalt er jeg ikke fan af Sherman, da jeg synes han er lidt træls at høre på. Men i år har han virkeligt steppet up, lukker totalt den ene halvdel af banen af, og kan lave afgørende plays i afgørende tidpunkter! Men vil sige at denne kategori er den tætteste, og tror ikke på Sherman holder den hele vejen hjem.

In the hunt : Justin Houston.

NFL Head Coach Of The Year : Andy Reid (Chiefs)

Sidste år havde Chiefs 2 sejre, efter 4 kampe, 4 sejre. Andy Reid var hvad et ellers godt Chiefs hold manglede! Spillerene tror på de kan vinde, og med deres nye QB, er de på vej imod playoffs!

In the hunt : Sean Peyton.

 

Hvis i er uenige med noget, eller gerne vil kommentere det, vær velkommen til at tweet (StefanV_NFL) eller skriv i kommentarboksen nedenunder.

 

Emner: NFL | NFL Honors

1 Kommentar

  1. Ulrik Gorm Jensen

    Meget enig med den her. Læste lige at Keyshawn Johnson havde Chiefs som Superbowl deltager for AFC. Tror nu ikke at de slår Broncos / Patriots. Men hvem ved.
    Glæder mig til at læse version 2/4.

    0
    0

Læs mere …

New Orleans Saints uniform

New Orleans Saints uniform

New Orleans Saints er kendt som the black and gold, men er det egentlig deres foretrukne uniform kombination?

NFL uge 11 på dansk TV (opdateret)

NFL uge 11 på dansk TV (opdateret)

Det ser desværre ikke ud til, at vi får New Orleans Saints mod Atlanta Falcons på dansk tv den kommende uge. Men lige i øjeblikket er viaplay kampen ikke offentliggjort, så der er fortsat en mulighed. 

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest