KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

NFL Honors – Første ud af fire.

Skrevet af Stefan Vestergaard

Skrevet af Stefan Vestergaard

den 4. oktober 2012

Allerede nu har vi haft en sæson med lidt af det hele, sjove og særlige special team spil, dommerfejl – masser af dommerfejl, hailmary’s i sidste sekund – og er sikker på den sidste 3/4 af sæsonen kommer med flere overraskelser! Her vil jeg sige hvilken spiller/træner jeg synes har fortjent følgende awards : MVP, Offensive Player Of The Year, Defense Player Of The Year, Rookie Of The Year, NFL Head Coach Of The Year – Og en lille tekst om hvorfor, og hvem der var “in the hunt” for awarden. Dette er del et ud af 4, de sidste kommer halvvejs, og når en 3. del er gået, også efter den sidste uge. #Whodat!

MVP: Joe Flacco (QB Ravens)

Ja, jeg har valgt Joe Flacco (!) – Joe Flacco har lavet Baltimores offense om fra det 15. bedste offense, som det var sidste sæson, til det andet bedste offense i ligaen, hvor de i gennemsnit har 424 yards pr. game, og Flacco ligger nummer 1 i ligaen i plus-20-yards plays. I løbet af preseason så han godt nok meget godt ud, og forventede at han ville forbedre sig, men slet ikke så meget som han har! Ray Lewis og Ray Rice må indse at Flacco har taget over.

In the hunt : Matt Ryan, J.J. Watt, Tom Brady

Offensive Player Of The Year : Drew Brees (QB Saints)

Saints’ offense har ikke lignet dem selv, i de første 4 uger af denne sæson, men det har ikke stoppet Brees for at blive leading passer i yards med 1350 yards. Og hvis man ser bort fra alle de drops receivers og alle de spikes (Som ifølge Jimmy Graham har været grundet de dårlige dommere, der har taget temporet ud af kampen) har Brees en rigtig god første del af sæsonen!

In the hunt : Matt Ryan, RGIII, Jamaal Chamaal James.

Defensive Player Of The Year : J.J Watt (DE Texans)

J.J Watt har 7.5 sacks efter 4 kampe, det alene vil næsten kunne sætte ham på tronen som Defensive Player Of The Year, men J.J. Watt er også den i Texans der har 2. mest tackles med 20 combined tackles, foran ham er deres probowler ILB Brain Cushing med 24 combined tackles. J.J. Watt dominere derfor både på løbe og kaste spillet. Han er bare overalt, og derfor var han også in the hunt for MVP i min mening!

In the hunt : Clay Matthews, Tim Jennings.

NFL Head Coach Of The Year : Gary Kubiak (Texans)

Gary har sat et hold sammen, som har et hard hitting defense, velfungerende angreb – som kan score ligegodt hvor de står på banen! Det eneste der ikke er perfekt i Texas, er deres special teams, som alligevel er et top 10 special team!

In the hunt : Ken Whisenhunt, Leslie Frazier.

Emner: NFL Honors

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.