NFL uge 11 på dansk TV (opdateret)

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 18. november 2020

Det ser desværre ikke ud til, at vi får New Orleans Saints mod Atlanta Falcons på dansk tv den kommende uge. Men lige i øjeblikket er viaplay kampen ikke offentliggjort, så der er fortsat en mulighed. 

OPDATERING: Det blev Saints kamp mod Falcons som vises på viaplay kl. 19:00 – så danske Saints fans har endnu engang mulighed for at se med live. Viaplay kampen kl. 22:25 er også offentliggjort, og det bliver Minnesota Vikings mod Dallas Cowboys.

Programmet for uge 11 på dansk tv ser således ud:

Fredag kl. 02:20: Seattle Seahawks – Arizona Cardinals (TV3+)
Søndag kl. 19:00: Baltimore Ravens – Tenneessee Titans (TV3 Sport)
Søndag kl. 19:00: New Orleans Saints – Atlanta Falcons (Viaplay)
Søndag kl. 22:25: Indianapolis Colts – Green Bay Packers (TV3+)
Søndag kl. 22:25: Minnesota Vikings – Dallas Cowboys (Viaplay)
Mandag kl. 02:20: Las Vegas Raiders – Kansas City Chiefs (TV3+)
Tirsdag kl. 02:20: Tampa Bay Buccaneers – Los Angeles Rams (TV3 Sport)

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.