Odds Bonus til NFL Fans

Skrevet af Redaktionen

Skrevet af Redaktionen

den 20. september 2015

NFL Sæsonen er skudt i gang. Deflategate, Hard Knocks og Training Camps er alt sammen historie, og nu handler det om yards, touch-downs og ikke mindst sejre. Hvis du er NFL fan og har lyst til at tjene penge på din viden, så har hjemmesiden bonus-betting.dk samlet de bedste odds bonusser til betting på NFL.

Odds med bonus på NFL

Betting på NFL har aldrig været mere udbredt og med den amerikanske sports popularitet i Danmark, så tilbyder de danske bookmakere også endnu flere NFL odds – og ikke mindst betting bonusser til NFL. Næsten hver uge finder du en ny NFL odds bonus eller konkurrence hos de danske bookmakere.

Bedste bookmaker til betting på NFL

Udbuddet af odds på NFL er steget gevaldigt de sidste par år, men et par bookmakere skiller sig alligevel ud som de bedste til betting på NFL. Så næste gang du skal sætte et bet på New Orleans Saints eller et af de andre NFL-hold, så tjek én af disse tre bookmakere.

1. Unibet

Unibet er allerede en kendt bookmaker blandt de flest odds spillere, og deres betting udvalg på NFL er ganske imponerende. Der er to klare fordele ved betting på NFL hos Unibet. De har en rigtig god betting app, som er oplagt til live bets på NFL, og så tilbyder de markedets bedste odds bonus på 1500 kr., hvilket er en god anledning til at afprøve sine betting evner. Læs mere og sign-up med Unibet velkomstbonus hos bonus-betting.dk.

Bet på NFL hos Unibet med en odds bonus fra bonus-betting.dk

2. Bet365

Bet365 er en anden af de store bookmakere på spillemarkedet i Danmark. Med over 200 forskellige bets på en NFL-kamp vil du helt sikkert finde massere muligheder for at finde et passende odds til søndagen kampe. Bet365 byder desuden nye kunder velkommen med en 1000 kr. sign-up bonus og giver en ekstra gevinst på en kombi-kupon med to eller flere NFL-kampe.

3. Betsafe

Den sidste bookmaker i top 3 over bedste bookmakere med odds på NFL er Betsafe. Odds udvalget er ikke det største hos den skandinaviske bookmaker, men til gengæld byder bookmakeren løbende på spændende odds bonusser til NFL. I øjeblikket kan du f.eks. deltage i en konkurrence om både kontanter og en NFL-tur til London. Alt hvad du skal gøre er at give det bedst waiwer wire tip til TV3 Sportens Fantasy Football liga.

Hvis du vil være opdateret på odds og betting tilbud til NFL, så tjek hjemmesiden www.bonus-betting.dk, som løbende gennemgår bookmakernes bonuskampagner. Du kan ligeledes få overblik over og sammenligne danske bookmakers velkomstbonus på bonus-betting.dk.

Aktuel NFL-bonus: Vind en tur til NFL i London

Både Betsafe og Danske Spil afholder i øjeblikket en betting konkurrence, hvor du kan vinde en tur til London og overvære en NFL-kamp. Hos Danske Spil kan du frem til 5. Oktober deltage i konkurrencen om en tur til London og se Buffalo Bills – Jacksonville Jaguars, og hos Betsafe kan du frem til 19. Oktober vinde en tur til kampen mellem Detroit Lions og Kansas City Chiefs. Bonus-betting.dk har samlet alle de danske bookmakeres tilbud og konkurrencer, så du kan få overblik over de bedste bonusser til betting på NFL.

Emner: R

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.