Odds på den nye NFL sæson

Skrevet af Redaktionen

Skrevet af Redaktionen

den 23. februar 2018

Det er kun små to uger siden, at NFL sæsonen sluttede, da Philadeplhia Eagles overraskede alt og alle ved at besejre Tom Brady og New England Patriots i Super Bowl LII finalen.

Det var især en overraskelse, da det var back-up quarterback Nick Foles, der stod bagholdet i løbet af Play-off, da deres oprindelige QB’ Carson Wentz blev skadet i uge 14.

Det endte dog med, at Eagles tog deres første Super Bowl sejr nogensinde, og dermed kan vi få rundet Super Bowl LII af og kigge frem mod den næste sæson.

Favoritterne til at vinde Super Bowl

Tager vi et kig på oddsene hos bookmakeren bet365, så er der ikke meget der tyder på, at sæsonen 2018/2019 skal blive året hvor Saints går hele vejen. De er pt. 7. favoritter til at vinde, hvor de lige nu giver odds 13.00 gange indsatsen igen. I NFC er det derimod Green Bay Packers ført an af Aaron Rodgers, der er favoritter til at vinde, hvor de giver odds 6.00 gange igen.

Tager vi derimod et kig på Super Bowl, så er der heller ikke den store tiltro til New Orleans Saints her. Hele 9 hold forventer bet365, vil gå hen og vinde Super Bowl før det bliver Saints tur, og derfor giver Saints netop nu odds 23.00 gange igen.

Den store favorit til at vinde Super Bowl, er ikke overraskende New England Patriots, der vil stå i Super Bowl for tredje gang i træk, hvis det skulle lykkes dem at gå hele vejen igen. I år var de i finalen mod Philadelphia Eagles, mens de var i finalen mod Atlanta Falcons, som de besejrede efter et vanvittigt comeback året før.


Source: Pixabay

De har ikke en chance

Mens New Orleans Saints ikke spås de store chancer for at vinde Super Bowl i den kommende NFL sæson, så er der andre hold, hvor bookmakerne slet ikke har tiltro til dem. Cleveland Browns der havde en håbløs sæson, giver det højeste odds til at vinde Super Bowl, hvor du lige nu kan få dem til odds 151.00 gange igen.

Der er heller ingen tiltro til hverken New York Jets eller Chicago Bears, da de to hold giver hhv. 126.00 og 101.00 gange pengene igen.

Tiltroen til at de bare nærmer sig Super Bowl er heller ikke særlig store, hvor Cleveland Browns lige nu giver 67.00 gange igen til at vinde AFC, mens NY Jets giver 61.00 gange igen.

I AFC er oddsene en del mere jævnbyrdige, og der vurderer de, at der er flere hold der spille med om AFC Mesterskabet.

Fra Dallas Cowboys der giver odds 10, finder vi hele otte hold, der ligger fra odds 10-20. Det er kun Chicago Bears, som bet365 ikke har nogen tiltro til overhovedet. Bjørnene fra Chicago står i skrivende stund til odds 51.00, og selvom de har flere gode picks i NFL Draften, så forventes det ikke, at det kan ændre det store på et faldefærdigt Bears mandskab.

I øjeblikket er der ikke mulighed for at spille på kampene i den regulære sæson, men vi skal ikke mange måneder frem, før der begynder at komme odds på dette.

Emner: R

0 kommentarer

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.