Offseason 2013

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 1. januar 2013

Mickey Loomis

Først og fremmest godt nytår til jer alle…

Så er den sidste kamp i 2012 sæsonen spillet og New Orleans Saints spillere skal have en velfortjent ferie fra football. Dette betyder dog ikke at NewOrleansSaints.dk går på ferie. Du vil hele offseason igennem kunne følge alle holdets aktiviteter her på sitet.

Vi følger i Januar playoffs og probowl(med Jahri Evans, Thomas Morstead og måske flere Saints) helt frem til Superbowl. Februar byder på Combine fra Lucas Oil Stadium i Indianapolis, i marts begynder free agency, april har fokus på draften og derefter begynder rookie signing og training camps. Så der blive rigeligt aktivitet her sitet.

Sitet har brug for flere skribenter til sitet som kan hjælpe med at holde sitet opdateret med nyheder og komme med synspunkter og tanker New Orleans Saints. Har du lyst så kontakt os her med dit brugernavn og få opgraderet din profil til skribent.

Giv lidt feedback! hjælp os med at gøre sitet endnu bedre så brug 2 minutter på dette spørgeskema med 7 spørgsmål (tak).

Du kan selvfølgelig også følge sitet over de sociale medier, du finder os her: Facebook, Twitter og Youtube.

God offseason her på sitet!

LINK: Se 2012 information for sitet.

Emner: NOSdk | offseason

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.