Patrick Robinson

af 24. juli 2012Profil

Fulde navn: Patrick Robinson

Født: 7. September 1987

Højde: 180 cm

Position: Cornerback

College: Florida State

Nummer: 21 (34)

Kom til Saints: via draften 2010,hvor Saints valgte Robinson i første runde som nummer 32 overall.

High school

Spillede kampe for både South Miami High School og sidst Gulliver Preparatory School. Her spillede Robinson både defensive back og wide receiver. Havde som junior 32 receptions for 491 yards og 6 touchdowns samt 8 interceptions for forsvaret. Som senior lavede Robinson 10 touchdowns og 11 interceptions. Robinson blev regnet som en af de bedste 20 cornerbacks i landet.

College

Patrick Robinson valgte at spille på Florida State University frem for Florida og Minnesota, som også var inde i billedet.

Robinson spillede for Seminoles fra 2006 til 2009. Spillede som junior 12 af 13 kampe og lavede 11 taklinger. Som anden års spiller startede Robinson 5 af 12 kampe og lavede 27 taklinger og havde flest interceptions på holdet med 6 af slagsen. Som Junior i 2008 startede Robinson 8 af 9 kampe han var med i, lavede 26 taklinger med 1 interception.

Som senior startede Robinson 12 kampe, og lavede sit højeste antal taklinger med 52 hvoraf de 36 var solo taklinger. Der ud over lavede Robinson 11 pass defenses og 2 forced fumbles.

NFL – New Orleans Saints (2010 – )

2010

Spillede i 11 kampe og startede de 4. Startede første gang på udebane mod Arizona Cardinals den 10.oktober 2010, her lavede han flest taklinger med 8 (alle solo) og havde 1 pass defense. Lavede i alt 25 taklinger for Saints, heraf var alle 25 solo taklinger, havde der ud over også 3 pass defenses. Robinson blev skadet (ankel) mod Pittsburgh og sad ude i de to efterfølgende uger.

2011

Startede 7 af de 15 kampe han spillede med i. Her lavede Robinson 47 taklinger hvoraf 38 var solo. Det blev til 4 interceptions som blev returneret for 31 yards. Robinson lavede 15 pass defenses.

2012

Startede samtlige 16 kampe for New Orleans Saints. Robinson nåede at lave 53 taklinger, 1 sack, 3 interceptions og scorede 1 touchdown. Dette touchdown, blev scoret i uge 9 mod Philadelphia Eagles, da han greb en bold på Saints egen 1-yard linje og returnerede den hele 99 yards.

2013

Spillede kun med i to kampe for New Orleans Saints. Robinson blev skadet i uge 2 kampen mod Tampa Bay Buccaeneers. Han nåede at lave 2 taklinger før skaden. Startede ikke nogen af kampene. Starterne for Saints var Keenan Lewis og Jabari Greer.

Efter football

Vidste du at …

Patrick Robinson startede sin NFL karrierer i nummer 34, men skiftede efter sin rookie sæson til nummer 21.

Priser og highlights

Robinson var den første Seminoles spiller som har returneret et blokeret ekstra point, hvilket Robinson gjorde mod DUKE.

Links

NFL.com

Twitter

WIKI

0 kommentarer

Måske syntes du om dette …

Michael Lewis

Michael Lewis

Michael Lewis var i flere sæsoner en konstant trussel i Saints return spil. Men Lewis havde ikke spillet college football og hans vej til NFL var noget anderledes.

Morten Andersen

Morten Andersen

Morten Andersen var i 80erne en af de store grunde til at danskere blev interesserede i “Amerikansk” fodbold. Morten Andersen havde i flere år rekorden som den mest scorende spiller i NFL,. Han blev i 2017 valgt, som den blot anden placekicker ind i NFLs Hall Of Fame.

Les Kelley

Les Kelley

Les Kelley var New Orleans Saints første draft valg. Desværre blev det ikke til den store NFL karriere for Kelley og Saints.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.