Jeg har længe læst om dette famøse Super Bowl vindue, og hvorfor/hvorfor ikke det er på vej til at lukke for bl.a. Drew Brees og Saints. Jeg har dog ikke bekymret mig for meget om det, da Brees bør have et par gode år i sig endnu, hvis han holder sig fra alvorlige skader.

Hvis vi for en kort stund vender blikket mod Colts i denne sæson (det vil give mening senere), så kan vi se et hold der står totalt uden chance, hvis de står uden Manning. Ingen Manning ingen Super bowl. Det har som sådan intet med Saints og deres chancer at gøre, men på det seneste og især efter gårsdagens skuffende nederlag til Buccaneers, begyndte et uhyggeligt billed at tegne sig i mit hoved. Sæt nu, at Saints vil lide samme skæbne som Colts uden Manning. Hvad nu hvis The Bless You Boys faktisk kun fungere under Brees’ vinger? Jovist, vi har ligaens pt. bedste TE Jimmy Graham. Dynamik på RB positionen med Ingram, Sproles, Thomas og Ivory der er på vej tilbage og ikke mindst et hold stabile WR’s. Problemet er bare, at det samme kunne siges om Colts, før Manning blev bænket, og se dem nu.

Saints har i denne sæson primært lagt sin lid til, at Brees tog affære i 3. eller 4. quarter, og mod Buccaneers så vi, at dette altså ikke altid kan regnes med. Min er frygt er derfor, at dette er et tegn på at succesen ligger for meget på Brees’ skuldre.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.