Peyton Manning, Drew Brees og Super Bowl vinduet

Skrevet af BoondockSaint

Skrevet af BoondockSaint

den 17. oktober 2011

Jeg har længe læst om dette famøse Super Bowl vindue, og hvorfor/hvorfor ikke det er på vej til at lukke for bl.a. Drew Brees og Saints. Jeg har dog ikke bekymret mig for meget om det, da Brees bør have et par gode år i sig endnu, hvis han holder sig fra alvorlige skader.

Hvis vi for en kort stund vender blikket mod Colts i denne sæson (det vil give mening senere), så kan vi se et hold der står totalt uden chance, hvis de står uden Manning. Ingen Manning ingen Super bowl. Det har som sådan intet med Saints og deres chancer at gøre, men på det seneste og især efter gårsdagens skuffende nederlag til Buccaneers, begyndte et uhyggeligt billed at tegne sig i mit hoved. Sæt nu, at Saints vil lide samme skæbne som Colts uden Manning. Hvad nu hvis The Bless You Boys faktisk kun fungere under Brees’ vinger? Jovist, vi har ligaens pt. bedste TE Jimmy Graham. Dynamik på RB positionen med Ingram, Sproles, Thomas og Ivory der er på vej tilbage og ikke mindst et hold stabile WR’s. Problemet er bare, at det samme kunne siges om Colts, før Manning blev bænket, og se dem nu.

Saints har i denne sæson primært lagt sin lid til, at Brees tog affære i 3. eller 4. quarter, og mod Buccaneers så vi, at dette altså ikke altid kan regnes med. Min er frygt er derfor, at dette er et tegn på at succesen ligger for meget på Brees’ skuldre.

7 Kommentarer

  1. Dragon

    Jeg er ikke enig

    1) Saints har en reel backup til Brees i Chase Daniel – Colts har aldrig haft en reel backup til PEYTON Manning

    Chase Daniel har en masse af de intangible egenskaber som gør Brees så successfull. Hårdtarbejdende, forsøger altid at blive bedre og VIL vinde. Jeg kan stadig huske en af hans første tweets da han skrev kontrakt med Saints Practice Squad. Han skrev at han planlagde at “Bo i Brees lomme og suge så meget viden til sig som muligt” og efter 2 år kan man kun sige at han har holdt sit ord. Når man så dem i preseason kunne man se hvor skræmmende ens de så ud på banen. En anden årsag til at man ikke skal undervurdere Daniel er at han lige som Brees (Purdue) tog et college hold på sine skuldre (Mizzou) og ledte dem til sejr og i samme process formåede han at holde Panthers førsterundevalg Cam Newton bag sig som backup. Selv om Newton arvede et godt hold formåede han aldrig at opnå samme success som den langt mindre Daniel.
    Daniel er ingen Brees men jeg tror stadig at han kan blive en fantastisk god QB med lidt mere starter erfaring.

    2) Med hensyn til gårsdagens kamp så mistede Saints den ene halvdel af deres to-hovede monster allerede i 1. quarter. Brees & Payton er som ying/Yang – de suplere hinanden perfekt. For at være helt ærlig var jeg bange for at Saints ville tabe 40-7 da Payton gik ned. Carmichael er en god coach men han er ingen Payton og han har meget begrænset erfaring med playcalling. Det gjorde at han spillede på det sikre (og desværre også forudsigelige). Holdet kørte faktisk bedst da Brees kørte no-huddle men selv Brees manglede Paytons vigtige øjne fra sidelinjen. Det undre mig virkelig HVOR meget alle kommentatorene undervurdere betydningen af Paytons skade.

    Hvilket bringer os til

    3) Manglende halftime adjustments
    Normalt er dette en af Saints styrker men når man læser Brees/Paytons post- game interview står det klart at Payton ved halftime forventede at kunne fortsætte med at kalde plays fra trænnerboksen. MRI i pausen viste at skaden var værre end forventet og samtidig blev det klart at smerterne var for store til at han kunne fortsætte. Dette var på ingen måde en normal halftime. Han skulle nu hurtigst muligt overdrage så meget så muligt til Carmichal og GW hvilket pludselig blev vigtigere end noget andet.

    Bundlinjen er at Saints tabte men efter min mening har de fleste fuldstændigt undervurderet HVOR stor betydning det havde for holdet at miste Payton så tidligt i kampen.

    Svar
  2. BoondockSaint

    Jeg siger ikke at jeg mener at vores vindue er ved at lukke, jeg gør mig bare nogle tanker :-P.

    Og tænk når Sean Payton nu ikke er HC for Saints mere, hvad gør vi så? Så har vi jo netop mistet den ene del af dette to hovedet angrebs monster. Jeg tror det er en svær opgave at løfte efter Sean Payton.

    Hvad angår Daniel så synes jeg ikke jeg har set noget videre imponerende endnu. Man kan sagtens sige at han er hårdtarbejdende, altid forsøger at blive bedre og vil vinde, men det vil alle spillere jo sige om sig selv.

    Men som sagt, jeg siger ikke at Saints vil lide samme skæbne som f.eks Colts uden Manning. Frygten ligger der dog et sted i underbevidstheden, i og med at vi ligger så meget tillid til Brees og ikke mindst også Sean Payton og deres arbejde.

    Svar
    • Ulrik Jensen

      Glimrende videoer. Daniel viser at han godt nok er hurtig på benene mod 49ers og levere en masse gode kast!

    • BoondockSaint

      Så alle Saints’ preseason kampe på computeren 😛 hehe

  3. Ulrik Jensen

    Jegvil give Boondock delvist ret. HVIS (7-9-13) Brees bliver skadet,vil Saints blive et dårligere hold. Heldigvis har vi en backup som har været i systemet nogle sæsoner og har vist nogle gode takter i bla. preseason. Derfor vil Saints også være i bedre stand til at klare en skade til Brees, end fx. Colts har været uden Manning.

    Jeg er helt enig med at Paytons skade gjorde forskellen på W – L i søndags… Det bliver noget spænende at se hvad Saints og Payton klarer næste søndags kamp mod – ironisk i forhold til emnet – Colts.

    Svar
  4. Salar

    Jeg synes denne artikel siger alt om kampen i går!:

    http://bleacherreport.com/tb/bbqaa

    Synes det er ret tydeligt hvilket hold der er mest sulten og helt fremme i skoen for at få en sejr; det er dén vildskab der tit kan afgøre kampe – selvom Saints på papiret burde være et bedre hold. (synes jeg får dårlige minder fra playoff kampen mod SEA!)

    Og selvfølgelig vil det være et stort tab hvis enten DB eller SP forsvinder fra holdet af den ene eller anden grund – alene deres karisma og lederegenskaber kan gør en forskel.

    Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.