Pete Carmichael på vej til Chicago?

af 3. januar 2013Nyheder2 Kommentarer

Pete CarmichaelSaints offensive koordinator Pete Carmichael er pt til jobsamtale hos Chicago Bears rapporterer NOLA.com. ProFootballTalk havde tidligere været ude med rygter om dette, hvilket nu er bekræftet.

Carmichael var sidste år også til jobsamtale i Oakland og Indianapolis. Carmichael var senest nævnt som mulig head coach for Boston college.

Carmichael fortalte på det sidste pressemøde at han syntes det var positivt med det større ansvar han havde fået det sidste år, at han ikke tænkte på andre jobs. New Orleans var byen ham og hans families hjem og en by som de elskede.

Hvis Chicago skulle vælge at ansætte Carmichael ville det være en dramatisk ændring fra den defensivt orienterede Lovie Smith.

2 Kommentarer

  1. Avatar

    Jeg håber at han bliver.. Men jeg kan godt forstå hvis han gerne vil være Head Coach

  2. Ulrik Gorm Jensen

    Er helt enig. Umiddelbart – efter hvad jeg har set af video interviews – syntes jeg ikke han virker som han har personligheden til en head coach stilling ( men hvad ved jeg…), dog er han helt sikkert kvalificieret.

Måske syntes du om dette …

Drew Brees kan tangere Tom Brady på søndag

Drew Brees kan tangere Tom Brady på søndag

Quarterback Drew Brees kan på søndag tangere Tampa Bay Buccaneers' Tom Brady i slutspilskampe i træk med et kastet touchdown. Brees kan med ét touchdownkast mod Buccaneers, tangere Bradys 18. kampe i træk. Brett Favre fører med 20 kampe i træk, hvilket Brees...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.