KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Power Ranking Efter Week 1

Skrevet af Stefan Vestergaard

Skrevet af Stefan Vestergaard

den 12. september 2013

Velkommen til Stefans power ranking, jeg vil forsøge at komme ud med disse hver uge.

En god første uge i NFL, mange tætte kampe, upsets og safeties, og første uge for vores 2 rookie QB’s EJ Manuel og Geno Smith, dette er bare nogen af de mange headlines vi havde inden uge 1. Jeg vil nu ranke hvordan jeg synes de 32 hold ligger i forhold til hinanden.

 1. San Francisco 49ers

Kampen om førstepladsen lå imellem San Francisco og Denver, men grunden til at jeg ligger San Francisco øverst, er kvaliteten af deres modstander. Collin Kaepernick spillede en god kamp, og kastede for over 400 yards, ikke helt de 170+ yards han løb for sidst de to storhold mødtes, men stadig en god dag på kontoret! San Frans’ defense spillede godt nok til at holde Arron Rodgers tilbage nok.

 1. Denver Broncos

Peyton Manning er tilbage, og hvad vi fik set af ham i første kamp, tror jeg godt vi kan sige han er glad for sit receiver korps! Kan ikke se hvem i AFC der skulle stoppe dem fra få 1. seed. Da jeg gik ind til kampen var jeg sikker på det ville blive en tæt shoot out, men jeg undervurderde da vidst Denvers defense, selv uden playmaker Von Miller. Maning for MVP!

3. Seattle Seahawks

Ikke den mest sikre sejr, lidt problemer offensivt, men defensivt kunne de holde Cam Newton (Aka Supermand, især i de nye sleeves) til 0 point i hele anden halvleg. De vil ikke overraske mig hvis de får det bedste defensive i hele ligaen.

 1. Green Bay Packers

Packers havde en svær modstander i week 1, og alligevel kom de næsten ud med et W, og jeg så noget i deres angrib jeg ikke længe har set længe – Et løbespil, og endeligt en anden mulighed end at give Rodgers bolden og lade ham gøre hans magi.

 1. New Orleans Saints

“Sean Payton, tak for du er tilbage!” hilsen alle Saints fans! Drew Brees’ bedste ven er tilbage, og det kan ses både på offensiven og defensiven. NFC South følger traditionen og får en ny champ hver år – I år er det saints!

 1. New England Patriots

Fik en smal smal sejr over Bills, en kamp jeg havde troet Tom Brady ville kunne, selv uden hans normale våben, kunne vinde stort. Tom Brady skal lære at være tålmodige med sine unge receiveres, men med deres svage division skal de nok vinde den igen i år.

 1. Atlanta Falcons

De mødte de bedste hold i NFL, og derfor var det uden tvivl de ville tabe, det var kun et spørgsmål om hvor meget. Joke til side, Matt Ryans offensive linje så ikke god ud, han kom for meget under press, dette skal stoppe hvis de vil komme langt i playoffs igen i år.

8.Chicago Bears

Det er skønt at se at Matt Forte bliver brugt mere, og deler nu rollen sammen med Braden Marshall. Og lækkert at se Peanut Tillman er i samme form som sidste år! Chicago kan måske steal divisionstitlen fra Packers i år.

 1. Cincinnati Bengals

Andy Dalton spillede super godt, langt over hans normal niveu, selvom hans stats siger 2 int. er de total misvisende, begge er receiveres skyld. Deres offensiv ser generelt rigtig god ud, AJ Green spiller som han pjeler, og viser igen at han er oppe i klassen med Calvin Johnson.

 1. Philadelphia Eagles

56 plays i første halvleg, Vick passede på bolden, Shady McCoy ligner sig selv efter et down year sidste år – Eagles kan overraske mange i år!

 1. Houston Texans

Slog næsten kun lige et Chargeres hold, jeg ikke ser som et særligt godt hold. Brian Cushing er tilbage, en spiller jeg elsker at se spille! De skal lige rive sig selv op igen, er ikke i tvivl om de nok skal komme godt igang igen!

 1. Detroit Lions

Reggie Bush ligner den person, som Saints havde fået han var da de draftede ham. Han passer rigtigt godt ind i Lions, grundet deres gode kaste spil kan han komme ud og slå folk i en 1 vs 1, og lave flotte spil

 1. Dallas Cowboys

De skal kunne vinde en kamp sikkert, når modstanderne laver SÅ mange fejl som Giants gjorde! Men en sejr er en sejr.

14. St. Louis Rams

Ikke den mest overbevisene sejr i denne uge, men en sejr er en sejr. Cardinals var tændt på deres første sejr under deres nye HC Bruce Arians.

 1. Baltimore Ravens

Deres forsvar, som jeg troede ville være forbedret siden sidste år, var igennem en sørgelig aften. Og Joe Flacco mangler våben!

16 Indianapolis Colts

Andrew Luck spillede en god åbningskamp, virker mere rolig og sikker i sine kast! Tror på han kan komme med i snakken om MVP i år.

17. Kansas City Chiefs

En sikker, sikker sejr, men imod Jaguars. Men alligevel nok til at jeg tror på, de kan overraske mange i år. Alex Smith ligner sig selv, og dette er ment positivt! Ham og Andy Reid skal nok forbedre det dårligeste hold i ligaen sidste år.

18. Washington Redskins

RGIII lignede ikke sig selv, og dette er forståeligt. Efter en hel preseason uden football, var det måske for meget af forvente af anden års QB’en af han kunne gå ind og efterligne sit gode jeg fra sidste år!

19. Pittsburgh Steelers

Okay.. Før sæsonen havde jeg Pittsburgh Steelers til at være dårlige, men ikke SÅ dårlige…. Tror alderen har indhentet dem, også mangler Big Ben våben.

20. Miami Dolphins

God kamp overall af Dolphins, men husk på – dette var imod Cleveland Browns og en Brandon Weeden der ikke havde en af sine gode dage (Ja, de findes!) – Kan de også holde dette niveu imod Tom Brady og co. Hvis de kan det, lover jeg de kommer op på rankstigen!

21. New York Giants

De må ikke lave så mange fejl, hvis de gerne vil vinde mange kampe i år. Men Victor Cruz ser god ud!

22. Tampa Bay Buccaneers

Lavonte David’s  hit på Geno Smith, som var out of bounds, gjorde ham nok til den mest hadet perosn i Tampa Bay den aften!

23. Arizona Cardinals

Jeg tror Larry Fitzgereld er en lykkelig mand, over at der er en QB i Arizona der vil kaste til ham.

24. Carolina Panthers

Det positive: De holdte et godt Seattle til 12 point. Det negative: Deres angreb kunne kun score 7 point.

25. Buffalo Bills

EJ. Manuel spillede en godkendt kamp, og var tæt på at overraske hele NFL verden ved at tage en sejr over Patriots, men et nederlag er et nederlag, men måske er fremtiden lysere.

26. Tennessee Titans

Flot sejr over et dårligt Steelers hold

 1. New York Jets

Ikke en flot sejr, men en sejr er en, selvom de fik meget hjælp af modstanderen. Rex Ryan kan ånde lettet op endnu en uge.

28.San Diego Chargers

God første halvleg, men tror de får et problem igennem hele sæsonen med at lukke kampe!

29. Minnesota Vikings

All-Day vandt næsten endnu en kamp for Vikings, men de kan ikke regne med ham hvergang…

30. Cleveland Browns

Brandon Weeden havde en meget dårlig kamp, og lignede sig selv fra sidste år (ikke positivt), og

31. Oakland Raiders

Terrelle Pryor er måske fremtiden i Raiders, og var tæt på at overraske imod Colts!

 1. Jacksonville Jaguars

Blaine Gabbert er fortid i Jaguars, og er sikker på de tager en ny QB med det første pick overall i næste års draft!

1 Kommentar

 1. Ulrik Gorm Jensen

  Helt rigtig placering af Saints. Saints er bedre end Falcons og det bliver interessant med endnu et divisionsopgør i weekenden. Her vil Saints kunne komme rigtig godt fra land i divisionen med en sejr.
  Jeg har kigget lidt på de andre PRs her kommer NFC South holdenes placeringer på andre website… sammen med en gennemsnitslig placering. Falcons og Saints ligger tæt. #whodat

  Saints: 8(ESPN) – 7 (NFL.com) – 9 (Claus Elming) – 5 (Stefan) = 7.25 (samlet)
  Falcons: 4 – 8 – 11 – 7 = 7.50
  Buccaneers: 28 – 29 – 25 – 22 = 26.00
  Panthers: 24 – 21 – 27 – 24 = 24.00

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.