Saints kom godt fra start med et stort spil til Joe Morgan, men Mark Ingram og Drew Brees kunne ikke score på de efterfølgende fire forsøg og Saints kom ikke på tavlen.

Det gjorde Ravens derimod da Steve Smith greb et 15 yard kast fra Joe Flacco.

Jimmy Graham fik sat Saints første point på tavlen, da Drew Brees fandt den store tight end på et 10 yard kast i første kvarter.

Saints sluttede halvlegen positivt, da de kom foran 17-14. Det skete da Marques Colston greb en 26 yard kast fra Brees.

Brees så ud til at have en god dag, indtil han kastede en interception til Will Hill. Hill løb bolden 44 yards for endnu et Ravens touchdown.

Saints forsvar formåede ikke at stoppe Ravens på mange 3 downs. Ravens Justin Forsett for havde en stor dag mod Saints forsvar, som ikke kunne stoppe runningbacken. Forsett løb for 182 yards og 2 touchdowns.

Saints forsøgte at komme tilbage da Brees fandt Graham for hans andet touchdown i kampen. Med 40 sekunder igen og stillingen 27-34 til Ravens forsøgte Saints et onside kick. Det lykkes dog ikke og Ravens vinder kampen 34-20.

Det er første gang siden 1997 (og 1967) at Saints gennem tre hjemmekampe i træk er blevet slået alle tre gange.

Med fem kampe igen er stillingen i NFC South:

Atlanta Falcons 4-7

New Orleans Saints 4-7

Carolina Panthers 3-7-1

Tampa Bay Buccaneers 2-9

Saints Picks: Ravens – 20+ – Jimmy Graham – Curtis Lofton

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.