Ravens 34, Saints 27

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 25. november 2014

Saints kom godt fra start med et stort spil til Joe Morgan, men Mark Ingram og Drew Brees kunne ikke score på de efterfølgende fire forsøg og Saints kom ikke på tavlen.

Det gjorde Ravens derimod da Steve Smith greb et 15 yard kast fra Joe Flacco.

Jimmy Graham fik sat Saints første point på tavlen, da Drew Brees fandt den store tight end på et 10 yard kast i første kvarter.

Saints sluttede halvlegen positivt, da de kom foran 17-14. Det skete da Marques Colston greb en 26 yard kast fra Brees.

Brees så ud til at have en god dag, indtil han kastede en interception til Will Hill. Hill løb bolden 44 yards for endnu et Ravens touchdown.

Saints forsvar formåede ikke at stoppe Ravens på mange 3 downs. Ravens Justin Forsett for havde en stor dag mod Saints forsvar, som ikke kunne stoppe runningbacken. Forsett løb for 182 yards og 2 touchdowns.

Saints forsøgte at komme tilbage da Brees fandt Graham for hans andet touchdown i kampen. Med 40 sekunder igen og stillingen 27-34 til Ravens forsøgte Saints et onside kick. Det lykkes dog ikke og Ravens vinder kampen 34-20.

Det er første gang siden 1997 (og 1967) at Saints gennem tre hjemmekampe i træk er blevet slået alle tre gange.

Med fem kampe igen er stillingen i NFC South:

Atlanta Falcons 4-7

New Orleans Saints 4-7

Carolina Panthers 3-7-1

Tampa Bay Buccaneers 2-9

Saints Picks: Ravens – 20+ – Jimmy Graham – Curtis Lofton

5 Kommentarer

 1. kangaroo

  4.down and goal – at vi ikke kunne få den bold i end-zone tidligt i kampen blev vores mareridt – ikke mindst med tanke på at Ravens uden problemer kom fri efter at få bolden dybt i egen zone, nu må Payton begynde at snuppe de 3 point for FG
  Drew var absolut ok – men hans interception til TD var fatal på tidspunkt, hvor vi måske….
  Hvordan Vaccaro kunne blive dømt mod Smith er uforståligt og at Smith ikke bliver straffet for sit fysiske angreb, må kun en dommer fatte
  Min stemme skal falde til vores rookie FS Pierre Warren – som kan blive en rigtig god FS

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg har Kenny Stills som MVP… Ville have valgt Brees, men pga. den dyre interception, så går jeg med Stills. Galette viste lidt her og der på d#, men det er frustrerende at se det ene lange løb efter det andet. God balance for Ravens offensiv… øv.
  Steve Smith var igen super god. Jeg forstår dog ikke Vaccaro flag i tumulten, for mig er det helt klart Smith som går til angreb.
  Ved nærmere eftertanke var det en meget vigtig horsecollar takling Ravens laver på Joe Morgan i starten af kampen. Straffen er jo ligegyldig dernede… Der ville et ‘rødt kort’ have været på sin plads 🙂

  Svar
  • kangaroo

   Selv om jeg med Forsett på mit Fantasy-hold vendte et nederlag til sejr, så kan jeg ikke glæde mig – umiddelbart var vi “næsten” så gode som Ravens, men vores fejl er bare så uheldige…..
   Jeg kunne have accepteret Vaccaro’s flag – HVIS Smith havde fået en straf for “Unsportmanly Conduct” – det er jo tydeligt at han angriber Vaccaro og selv om det forgår midt i et mylder af Ravens spillere, bør mindst en dommer have set angrebet – tydeligt på TV
   Vi har ikke heldet med os lige nu – og så den gamle cliche: “Vi har heller ikke dommer-tække”!

 3. Zyan

  Endnu en kamp hvor vi går efter et TD på 4. down uden det lykkes… Selvom jeg stadig synes det var det rigtige kald, var det super uheldigt. Som jeg ser det burde Vaccaro slet ikek blive dømt, da Smith som den madman han er overfalder Vaccaro, som kun beskytter sig selv.

  Bress spillede enlig en fin kamp, bare mega ærgerlig pick 6.

  Svar
 4. Zyan

  I det mindste “vandt” jeg da 3 lodder til Saints Picks 2014

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.