KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Reevaluering af 2011 draften

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 14. juni 2014

Der er nu gået tre sæsoner siden 2011 draften og det er nu tid til – får første gang på NOSdk – at reevaluere 2011s Saints draftklasse.

Her en kort gennemgang af New Orleans Saints picks dette år og slutteligt kan du afgive din karakter af draftklassen.

1. runde: 24 valg: Cameron Jordan, Defensiv End fra California.

Jordan bidrog med det samme for New Orleans Saints. Han har startet næste alle kamp for Saints siden da. Cameron er på nuværende tidspunkt Saints bedste forsvarsspiller, og blev i 2013 valgt til probowl for første gang. PFF vurderer Jordan et at være en ‘High Quality Starter’, hvilket er lige under ‘Elite’.

Jordans stats for karrieren: 21,5 sacks, 145 taklnger, 11 PassDs og 5 forced fumbles.

Cameron Jordan

1. runde: 28 valg: Mark Ingram, Running back fra Alabama 

Ingram har haft start vanskeligheder i NFL  og har kun startet 12 af den ialt 37 regulærsæson kampe som han har været aktiv i for Saints. PFF vurderer Ingram til at være en ‘Average Starter’.

Ingrams stats for karrieren: 1462 yards (4,1 yards pr. løb), 11 touchdowns

Mark Ingram Eric Olsen

3. runde: 72. valg: Martez Wilson, Linebacker fra Illinois

Wilson er ikke længere i New Orleans. Wilson blev sendt til Oakland Raiders efter fire kamp for Saints. Wilson nåede kun at starte en enkelt gang for Saints (i han rookie sæson). Fik heller ikke meget spilletid i Oakland og kom i 2013 til Dallas Cowboys.

Wilsons stats for karrieren: 1 start, 33 taklinger, 5 sacks, 1 forced fumble og 2 PassDs.

Martez Wilson

3. runde: 88. valg: Johnny Patrick, Defensive Back fra Louisville

Er ikke i New Orleans længere. Chargers hentede ham i 2013 og i 2014 er pt. på Jets roster. Patrick leverede ikke i New Orleans da han fik chancen. Han nåede kun en start i de to sæsoner.

Patricks stats for karrieren: 68 taklinger, 1,5 sack, 4 PassDs og 1 forced fumble.

Johnny Patrick

7. runde: 226. valg: Gregory Romeus, Densive End fra Pittsburgh

Saints tog en chance med valget af Romeus, som havde vist gode takter i college. Men han nåede aldrig til Saints endelige roster. Han blev placeret på IR hans rookie sæson, og i 2012 blev han skadet lige før sæsonen. Saints cuttede Romeus før 2013 sæsonen. Han har ikke været tilknyttet andre klubber i NFL.

romeus_bio_card

7. runde: 243. valg: Nate Bussey, Linebacker fra Illinois

Bussey kom heller ikke på banen for Saints. Han kom på practice sqard og blev fristillet før 2012 sæsonen. Kom kort til Jacksonville Jaguars, men blev også her cuttet før sæsonen. Har ikke spillet i NFL, men været forbi UFL og CFL.

 

Hvad er din vurdering af 2011 draftklassen efter 3 sæsoner? Stem og kommenter gerne herunder. Afstemningen kører frem til august.

[poll id=”93″]

2 Kommentarer

 1. Kangaroo

  Udfra at vi fik Cameron Jordan kan det snige sig op til et 7-tal, vi har forsat tilgode at se om Mark Ingram på noget tidspunkt for et gennembrud (næppe). Resten må siges at være spild, især synes vores fokus på forsvar ikke at være godkendt – bedre scout ?

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg har også tilføjet med et 7 tal. Jordan er i mine øjne tæt på at være en elite end. Ingram har vist gode takter… Jeg tror at det sidste sæson, hvis han ikke slår igennem. Ja og hvis Ingram levere tror jeg end ikke han er sikker på at blive, det kommer an på hvordan Cadet og Robinson forsætter deres udvikling…
  Jeg havde store forventninger til Martez Wilson. Jeg troede han blev god… Det ser ikke helt sådan ud…
  Det var trist med Romeus. Jeg havde meget ondt af ham, da han blev skadet anden gang.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.