KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Reevaluering af 2012 draften

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 3. april 2015

Akiem Hicks

Der er nu gået tre sæsoner siden 2012 draften og det er nu tid til  at reevaluere 2012s New Orleans Saints draft klasse.

New Orleans Saints havde ikke noget første rundevalg i 2012. Da dette var blevet handlet til New England Patriots i 2011 for Patriots 1. rundevalg. Valget brugte Saints på runningback Mark Ingram. Der ud over blev Saints straffe for ‘bounty gate’ og mistede holdets 2. runde valg (og 2. rundevalget i 2013). Saints første valg dette år var dermed i 3. runde, som nummer 89. overall.

Der var ikke nogen karaktergiven her på sitet umiddelbart efter draften. Det startede først i 2013. Så hvordan New Orleans Saints fans vurderede draftklassen vides ikke. Men hvad er din vurdering nu, her tre sæsoner efter, hvor vi har set hvad Akiem HicksNick Toon, Corey WhiteAndrew TilleroMarcel Jones har udrettet for New Orleans Saints.

Her kommer en gennemgang af New Orleans Saints picks dette år, og slutteligt kan du afgive din karakter af draftklassen.

3. runde: 89. overall – Akiem Hicks, DT, Regina

Hicks startede ikke sin første sæson, men spillede med i 14 kampe. Dette ændres i hans anden sæson, hvor Hicks startede samtlige kampe. Sidste år startede Hicks 14 af 15 kampe for Saints. Det er ialt blevet til 117 taklinger, og 6,5 sacks for den defensive tackle. Status: Starter.

4. runde – 122. overall: Nick Toon, WR, Wisconsin

Toon spillede slet ikke sin rookie sæson, og i hans tre sæsoner i New Orleans har han spillet med i 16 kampe og startet de 5. Toon har grebet 21 bolde for 283 yards og 1 touchdown. Toon scorede sit touchdown den 30. november i Saints sejr over Pittsburgh Steelers. Status: Backup / Third string.

5. runde – 162. overall: Corey White, SS, Samford

White har gennem sine tre år i New Orleans bevæget sit op af depth charten. White har fået mere og mere spilletid og seneste i 2014 startede han 9 af 15 kampe for Saints. Dette har nok mest af alt været fordi Saints har store problemer med at finde en CB modsat Keenan Lewis. White har i tre sæsoner lavet 104 taklinger og 4 interceptions. Status: Backup (starter). Fritstillet og hentet af Dallas Cowboys (2015).

6. runde – 179. overall: Andrew Tiller, G, Syracuse

Tiller kom aldrig på banen for New Orleans Saints. og han blev fritstillet af Saints i august 2013. Herefter har han været rundt omkring San Diego og Green Bays practice squads, før han i 2014 kom til San Francisco. For 49ers har Tiller deltaget i én kamp. Status: Ikke på Saints roster.

7. runde – 234. overall: Marcel Jones, T, Nebraska

Jones nåede ikke at spille for Saints. Jones har ikke nogen officielle NFL stats, men er pt en del af Baltimore Ravens. I sin tid i New Orleans, var Jones på Saints practice squad. Status: Ikke på Saints roster.

Med New Orleans Saints få picks i 2012, fandt Saints således en(næsten to) defensive startere, en third stringer og to practice squad spillere. Hvilken karakter skal draften have ?

[poll id=”120″]

3 Kommentarer

 1. kangaroo

  Hvis Nick Toon slår hul i år – ændrer jeg til et 7-tal

  Svar
 2. Zyan

  4 – da Toon viste lidt talent i slutningen af sidste sæson.

  Svar
 3. Ulrik Gorm Jensen

  Saints havde hverken noget første eller andet runde valg dette år. Saints fandt en defensiv starter (næsten to – med Corey White). Man er fortsat usikker på Toon og hvordan han klarer sig i 2015. Jeg lå et sted mellem 2 og 7… men given de få picks og man trods alt har fundet én starter så giver jeg 4.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.