Reevaluering af 2015 draften

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 19. april 2018

New Orleans Saints havde i 2015 to førsterunde valg i draften. De blev brugt på en offensiv tackle og en inside linebacker. Men hvordan er det gået med Saints 2015 draftklasse? Det for du et overblik over her, samtidig med at du nederst i indlægget har mulighed for at reevaluere 2015s saints draftklasse.

Umiddelbart efter draften gav vi danske Saints fans karakteren 10. Men hvad skal klassen have her tre sæsoner efter?

1. runde, nummer 13 overall: Andrus Peat, offensiv tackle fra Stanford
Andrus Peat blev draftet for at Saints fremtidige offensive tackle. Han er nu placeret som starter på guard positionen for Saints. Peat bliver i nødsituationer brug som tackle. Peat har spillet 42 kampe for Saints og startet 37.
Status: Startende venstre guard for Saints

1. runde, 31. overall: Stephone Anthony, inside linebacker fra Clemson
Stephone Anthony nåede at spille to sæsoner for Saints. Anthony havde en rigtig god rookie sæson. Her lavede han 112 taklinger, 1 sack, 1 interception og 2 forced fumbles. Anthony spillede 10 kampe for Saints i 2016 før han blev placeret på injured reserve. Anthony nåede at spille 26 kampe for Saints og startede 19. Før 2017 sæsonen blev Anthony tradet til Miami Dolphins for et femte runde valg i 2018.
Status: Spiller ikke længere for Saints (Miami Dolphins)

2. runde, nummer 44 overall: Hau’oli Kikaha, outside linebacker fra Washington 
Hau’oli Kikaha åbnede sin rookie sæson som startende outside linebacker for Saints. Kikaha lavede sin første sack i sin anden kamp med Tampa Bay Buccaneers. Han nåede at lave 52 tacklinger, 4 sacks og 4 forced fumbles i sin rookie sæson. Kikaha rev korsbåndet over umiddelbart før 2016 sæsonen, og spillede slet ikke sin anden sæson. I 2017 spillede Kikaha med i 12 kampe og lavede 10 taklinger. Han blev placeret på injured reserved efter en ankelskade i uge 16. Kikaha har nået at spille 27 kampe og starte 11 for Saints.
Status: Backup for Saints

3. runde, nummer #75 overall: Garrett Grayson, quarterback fra Colorado State 
Nåede ikke at spille nogle kampe for Saints. Tilbragte noget af tiden på Saints practice squad. Grayson blev fritstillet før 2017 sæsonen.
Status: Spiller ikke længere for Saints (Atlanta Falcons)

3. runde, nummer 78 overall: P.J. Williams, defensiv back fra Florida State
P.J. Williams spillede ikke sin rookie sæson pga. af en fiberskade som sendte ham på injured reserved. Williams blev i sin anden sæson udnævnt som starter i Delvin Breauxs fravær. Nåede dog ikke at spille meget pga. en slem hjernerystelse. Fik endelig hen hel sæson gennemført i 2017, hvor Williams spille med i alle 16 kampe og nåede at starte 6.
Status: Backup (/Starter) for Saints

5. runde, nummer 148 overall: Davis Tull, outside linebacker fra Tennessee-Chattanooga
Davis Tull nåede aldrig at spille nogle kampe for Saints. Han blev tidligt i sin rookie sæson placeret på injured reserve. Saints fritstillede Tull før 2017 sæsonen. Derefter har Tull været forbi Atlanta Falcons, Saskatchewan Roughriders (Canada) og senest Los Angeles Rams.
Status: Ikke længere i NFL.

5. runde, nummer 154 overall: Tyeler Davison, defensiv tackle fra Fresno State
Tyeler Davison nåede at starte 5 kampe og spille med i alle 16 kampe for Saints i sin rookie sæson. Davison har i de efterfølgende to sæson været starter for Saints på defensiv tackle. Davison har lavet 72 taklinger, 1,5 sack, 3 pass defends og 2 forced fumbles.
Status: Starter for Saints

5. runde, nummer 167 overall: Damian Swann, cornerback fra Georgia
Damian Swann så lovende ud efter han startede 2 kampe og spillede med i 7 for Saints sin rookie sæson. Swann blev inden for en kort periode ramt af tre hjernerystelser. Swann blev placeret på injured reserved før 2016 sæsonen og fritstillet af Saints før 2017 sæsonen.
Status: Ikke i NFL længere.

7. runde, nummer 230 overall: Marcus Murphy, running back fra Missouri
Spiller nu for Buffalo Bills. Nåede af spille med i 16 kampe for Saints. Blev primært brugt som kick returner. Scorede et touchdown på et punt return.
Status: Spiller ikke mere for Saints (Buffalo Bills).

Saints har i denne klasse fundet 2,5 starter, 1,5 backup. Tre spillere er ikke længere i New Orleans, men i andre klubber og to spillere spiller ikke længere i NFL (en pga. af skader). Hvad skal Saints have for denne draftklasse?

[poll id=”171″]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.