KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Reevaluering af 2017 draften

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 16. april 2020

Midt i denne Corona tid, hvor mange savner sportsaktiviteter at følge med i, kan vi danske NFL fans endelig se frem til et sports “event”, når NFL i næste uge afholder årets draft.

Det er dermed også blevet tid til at reevaluere draften i 2017.

Nu er der gået tre sæsoner og vi har nu et noget bedre billede af hvordan draften i 2017 er gået. Så hvordan peger pilen efter tre sæsoner. Her er hvordan de seks spillere har klaret sig.

Runde 1, nummer 11 overall: CB Marshon Lattimore

Lattimore har startet samtlige 43 kampe for Saints. Han spillede 13 kampe som rookie, hvor det blev til hele 5 interceptions (én returneret for touchdown), og udvælgelse som NFLs defensive rookie of the year. Han havde sit dårligste år med Saints i 2018, hvor han dog for første gang spillede samtlige kampe. Det blev blot til to interceptions, men fire forced fumbels. Dette var også Lattimores eneste sæson uden Pro Bowl deltagelse. I 2019 spillede han 14 kampe for Saints.
Lattimore bliver af Pro Football Reference (PFR) vurderet til at have en værdi på 21 i de tre første sæsoner.

Status: Starter for Saints 

Runde 1, nummer 32 overall: OT Ryan Ramczyk

Ramczyk har startet alle 47 kampe han har spillet for Saints. Han har bevist at han var den bedste tackle i draften. Som rookie blev Ramcsyk valgt til all-rookie holdet, og sidste sæson blev det til han første first team all-pro udnævnelse. 
Rymczyk er vurderet til have en værdi af 41 på PFR.

Status: Starter for Saints

Runde 2, nummer 42 overall: S Marcus Williams

Williams er nok bedst kendt for sin missede forsøg på taklingen af Stefon Diggs i playoff kampen mod Minnesota Vikings. Williams spillede dog en flot rookie sæson. Som også gav ham en plads på all-rookie holdet i 2017. Williams har startet samtlige 46 kampe han har spillet for Saints. Han har lavet en sack og 10 interceptions.
Williams er vurderet til have en værdi af 17 på PFR.

Status: Starter for Saints

Runde 3, nummer 67 overall: RB Alvin Kamara

Kamara har taget ligaen med storm. Det tog blot fire spilleuger før det meste af NFL vidste hvem Alvin Kamara var. Kamara blev i sin rookie sæson udnævnt til offensive rookie of the year. Dette var første gang et NFL hold havde haft både offensiv og defensiv rookie of the year, siden Lem Barney og Mel Farr gjorde det for Detroit Lions i 1967.
Kamara har i sine 45 kampe for Saints, løbet bolden 485 gange for 2408 yards og 27 touchdowns. Yderligere har Kamara grebet 243 bolde for 2068 yards og 10 touchdowns. Kamara er blevet valgt til Pro Bowl samtlige sæsoner og så var han selvfølgelig også en del af all-rookie holdet. Kamara blev i 2017 valgt som second team all-pro. 
Kamara er vurderet til have en værdi af 43 på PFR.

Status: Starter for Saints

Runde 3, nummer 76 overall: LB Alex Anzalone

Anzalone har været skadesplaget. Dette har medført at han blot spillede to kampe sin rookie sæson og i 2019 blev det blot til fire kampe (alle som starter) efter han pådrog sig en skulderskade.
I 2018 spillede han med i samtlige 16 kampe og startede syv af dem. Han lavede 59 kombinerede taklinger, hvoraf 45 var solo taklinger. Det også til to sacks og en interception.
Anzalone er vurderet til have en værdi af 6 på PFR.

Status: Starter / backup for Saints

Runde 3, nummer 103 overall: DE Trey Hendrickson

Hendrickson blev i 2019 benyttet som starter i tre kampe. Ellers har Hendrickson var benyttet som backup for Saints. Han har ind imellem døjet med skader, men har spillet med i 30 kampe for Saints. I disse kampe er det blevet til 40 kombinerede tacklinger (25 solo), 6,5 sacks, 2 forced tumbles og 2 PassDs. 
Hendrickson er vurderet til have en værdi af 4 på PFR.

Status: Backup for Saints

Runde 6, nummer 196 overall: DE Al-Quadin Muhammed

Muhammed kom kun på banen fire gange for Saints. Her blev det ikke til den store produktion for rookien. Blot en assisteret tackling i sort og guld. Muhammed blev fritstillet umiddelbart før 2018 sæsonen. Muhammed har dog fået gang i karrieren hos Indianapolis Colts, hvor han har startet otte af 30 kampe.
Muhammed er vurderet til have en værdi af 0 på PFR (hos Colts er hans værdi 6).

Status: Ikke længere hos Saints.


Den gennemsnitslige værdi af Saints draftklasse er i skrivende stund 18,8. 

SPØRGSMÅL: Her tre sæsoner senere, hvad er din holdning og karakter til New Orleans Saints 2017 draftklasse?

[poll id=”17″]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.