KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Reevaluering af 2019 draften

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 1. juli 2022

Der er efterhånden gået tre sæsoner siden New Orleans Saints draftede fem spillere i 2019 draften. Og det er dermed på tide af reevaluere disse valg.

Saints havde ikke noget første runde valg, da holdet i 2018 valgte at handle op i første runde for at vælge defensiv end Marcus Davenport. Saints indgik en handel der sendte Saints første runde valg i 2019 til Green Bay Packers.

Saints havde heller ikke et tredje runde valg, da Saints havde lavet en handel med New York Jets for quarterback Teddy Bridgewater.

Saints foretog følgende valg.

2. runde nummer 62. overall: C Erik McCoy

Saints valgte McCoy i anden runde, og har siden været starter på Saints offensiv linje. McCoys fravær sidste sæson, var et stort slag for Saints o-line, og netop udstregede McCoys vigtighed. 24-årige McCoys rolle bliver ikke mindre, efter Saints har mistet OT Terron Armstead til Miami Dolphins. McCoy har i sine første tre sæsoner spillet og startet 44 af i alt 48 sæson kampe for Saints.

Status: Starter for Saints

4. runde som nummer 105. overall: S Chauncey Gardner-Johnson

Saints fandt endnu en starter, da holdet valget Chauncey Gardner-Johnson i fjerde runde. CJ har udnævnt sig som den bedste slot corner i ligaen, og har bakket sine helt sikkert utallige ord (overfor modstanderen) op med godt spil. Han fået flere af sine modstandere til at miste besindelse og få flag mod sig.

Status: Starter for Saints

6. runde som nummer 177. overall: S Saquan Hampton

Saints valgte endnu en safety i sjette runde. Her blev Saquan Hampton valgt. Hampton nåede at spille med i fem kampe for Saints i sin rookie sæson, inden han endte på injured reserve. Han har pt. lavet én takling i NFL .

Status: Ikke på Saints roster (Ude af ligaen, spiller i CFL for Edmonton Elks)

7. runde som nummer 231. overall: TE Alize Mack

Saints tog chancen på tight end Alize Mack fra Notre Dame Fighting Irish. Mack slog dog ikke til i training camp. Mack var i nogle få uger på Saints practice squad, inden han blev fritstillet. Herefter har Mack været for Pittsburgh Steelers, Kansas City Chiefs, Detroit Lions og har i 2022 skrevet kontrakt med Green Bay Packers. Mack har endnu ikke spillet en kamp i ligaen.

Status: Ikke på Saints roster (nu Green Bay Packers)

7. runde som nummer 244 overall: LB Kaden Elliss

Sidste mand i Saints draftklasse blev linebacker Kaden Elliss fra Idaho Vandals. Elliss spillede ikke meget sin rookie sæson (3 kampe), men er de sidste to sæsoner blevet mere involveret i Saints forsvar. Sidste sæson spillede Elliss med i 13 kampe og startede en af disse.

Status: Backup for Saints

Alt i alt har 2019 klassen givet Saints to startere, en backup og to spillere som ikke længere er på holdet.

Vi gav i 2019 Saints draftklassen karakteren 7 efter draften. Men set i bakspejlet, hvad skal karakteren nu være?

[poll id=”15″]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.