Reevaluering af draften 2013

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 28. april 2016

De seneste to sæsoner har vi her på sitet forsøgt at reevaluere de tre foregående år New Orleans Saints draft klasse. Nu er det blevet tid til at reevaluere Saints 2013 draft.

I 2013 havde Saints blot fem valg og de blev brugt på safety Kenny Vaccaro, offensiv tackle Terron Armstead, defensiv tackle John Jenkins, WR Kenny Stills og outside linebacker Rufus Johnson.

Saints havde ingen anden runde valg, da Saints forsat blev straffet for Bounty gate. Saints tradede sig ind i tredje runde, og gav i handlen deres to fjerde runde valg til Miami Dolphins. Det ekstra fjerde runde valg som Saints havde, var en del at Saints handel med New York Jets, som havde tradet sig til running back Chris Ivory. Saints havde ikke noget syvende runde valg, da Saints havde tradet det væk til Seattle Seahawks for linebacker Barrett Ruud.

1. runde: 15 overall – Kenny Vaccaro, Safety, Texas

Kenny Vaccaro

Kenny Vaccaro

Med det første valg for Saints, valgte Saints safety Kenny Vaccaro. Vaccaro var den første safety som blevet taget I draften dette år. Vaccaro havde en fantastisk rookie sæson for New Orleans. Vaccaro startede bla sin første kamp (mod Atlanta Falcons) med en utrolig vigtig pass deflection, som med til at sikre Saints deres første sejr I 2013. Desværre sluttede Vaccaros sæson I Carolina, da han brækkede anklen.

Vaccaro har nu spillet 45 kampe for Saints og startet 44. Vaccaro I sine tre sæsoner lavet 257 kombinerede taklinger, 5 sacks, 3 interceptions og 2 forced fumbles.

Status: starter.

3. runde: 75. overall – Terron Armstead, offensiv tackle, Arkansas-Pine Bluff

Saints valgte offensivt med deres tredje runde valg,da de valgte den hurtigste offinsive linjemand I draften. Armstead løb en berømte 40-yard dash på blot 4,71 sekunder.

Armstead nåede at spille med I seks kampe hans rookie sæson, og startede to. I 2014 og 2015 har Armstead været Saints starter.

Armstead har spillet 33 kampe for Saints og startet 29.

Status: Starter.

3. runde: 82. overall – John Jenkins, defensiv tackle, Georgia

John Jenkins har I sine tre sæsoner I New Orleans spillet 42 kampe og startet 21. Jenkins har lavet 100 kombinerede taklinger. Det er blot blevet til 1,5 sacks og 2 forced fumbles.

Status: Starter.

5. runde: 144. Overall – Kenny Stills, wide reciever, Oklahoma

Kenny Stills

Kenny Stills

Kenny Stills fik en rigtig god start på sin NFL karriere. Stills spillede med I samtilige kampe og startede de ti. Stills greb 32 bold for 641 yards og fem touchdowns som rookie. I år to greb Stills hele 63 bolde for 931 yards og tre touchdowns. Saints tradede før 2015 Stills til Miami Dolphins for linebacker Dannell Ellerbe og et tredje runde valg.

Status: Tradet / Ikke med Saints mere.

6. runde: 183. Overall – Rufus Johnson, defensive end, Tarleton St.

Rufus Johnson nåede aldrig at spille nogen kampe for Saints. Han var en del af practice squad, men kom aldrig på banen. Johnson blev samlet op af New England Patriots I 2015, og har spillet en kamp for Patriots.

Status: ikke med holdet mere.

Umiddelbart efter draften, vurderede brugerne af NewOrleansSaints.dks bruger Saints draft til karakteren 7. Her tre år efter hvilken karakter mener du at Saints 2013 draft skal have?

[poll id=”153″]

2 Kommentarer

  1. kangaroo

    Bliver på 7 – Terron har været en vigtig brik, jeg er ikke helt solgt på Vaccaro

    Svar
  2. Ulrik Gorm Jensen

    Jeg har valgt at give karakteren 10. En draft med blot fem picks og så finder Saints 3-4 startere, det syntes jeg er godt gået. Den eneste spiller fra den årgang som ikke er slået igennem er Rufus Johnson, som måske kommer til et lave et eller andet for Patriots(?!). Armstead er en af ligaens bedste… Vaccaro har været god, Jenkins har også hjulpet til og vist godt spil. Stills, så ud til at være en stjerne, men blev tradet. Jeg holder fast i 10.

    Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.