Reggie Bush på vej til Miami?

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 28. juli 2011

Det rapporteres på NOLA.com at New Orleans Saints og Miami Dolphins forsøger at lave en handel med Saints running back Reggie Bush.

 

Reggie Bush er på kontrakt med New Orleans Saints, men står til at tjene 11,8 million i hans sidste år af den nuværende kontrakt.

Saints og Bush har været ude og fortælle at begge parter ønsker at genforhandle kontrakten så Bush kunne blive i New Orleans.

Hvis Bush og Saints ikke kunne blive enige, ville Saints være nødsaget til at cutte den farlige running back.

Men nu ser det ud til at dette ikke bliver tilfældet men at Saints istedet handler Bush ikke bare ud af divisionen men helt ud af konferancen til Miami Dolphins.

Intet er officielt endnu. Mere senere…

New Orleans Saints runningbacks: Pierre Thomas, Chris Ivory, Reggie Bush, Mark Ingram (rookie), Lyndell Hamilton, Joique Bell, Ladell Betts, Julius Jones, Chris Taylor, DeShawn Wynn.

 

1 Kommentar

  1. Ulrik Jensen

    Hvis Reggie Bush bliver handlet til Miami bliver han den anden running back der har vundet Heisman som Saints har draftet i første runde der ryger til Dolphins. Den første værende Ricky Williams.

    Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.