KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

River City Relay

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 14. januar 2020

Historisk spil i Jacksonville. Husker du tilbage til uge 16 af 2003 sæsonen. Så kan du måske også huske, at New Orleans Saints skulle vinde deres udebanekamp mod Jacksonville Jaguars for at holde liv i et et spinkelt playoff håb.

Med blot syv sekunder tilbage på kampuret, har Saints ryggen mod muren og der skal satses. Hvis Saints skal have mulighed for overtid. Quarterback Aaron Brooks finder wide receiver Donté Stallworth. Stallworth finder wide receiver Michael Lewis på en lateral, som finder running back Deuce McAllister, som til sidst kaster på tværs til wide receiver Jerome Pathon for en Saints touchdown. Stillingen er dermed 20-19 til Jaguars.

Men det usandsynlige sker.

Den stabile kicker John Carney misser sit extra point. Og Saints taber kampen til Jaguars med 20-19. Carney ramte på 36 af 37 ekstra point i 2003. I Carneys 14. sæsoner (på det tidspunkt), var det hans blot sjette mistede extra point.

Se spillet på youtube.

Dermed blev det en fantastisk afslutning for den mange årige Jaguars quarterback Mark Brunell, som spillede sin sidste hjemmekamp som Jaguar. Brunell kom efter 4 sæsoner i Washington til New Orleans. Og var Drew Brees backup i Super Bowl sæsonen.

River city relay blev valgt til “Best Play” ved 2004 ESPY award showet. 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.