Rookie CB Johnny Patrick måske ude resten af preseason

Skrevet af BoondockSaint

Skrevet af BoondockSaint

den 13. august 2011

CB Johnny Patrick måtte transporteres fra banen i kampen mod 49’ers i nat dansk tid.

Patrick blev skadet i 3. quarter og kunne ikke selv støtte på benet efterfølgende og måtte derfor hjælpes ud. Whodatdish.com kan rapportere, at tidlige indikationer er, at skaden ikke er helt så alvorlig som det måske så ud i kampen. Der skulle efter sigende ikke være tale om et decideret brud på benet, men ”blot” en voldsom forstrækning. Er skaden ikke værre, forventes det at Patrick er ude i 2-4 uger, og han kan dermed risikere at sidde ude resten af preseason. Med lidt hæld og hurtig recovery kan han dog være klar til åbnings kampen for den regulære sæson mod Packers.

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.