Så starter Saints Training Camp

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 29. juli 2021

Football er tilbage… eller rettere nu starter Saints deres training camp. Dermed skal der også findes svar på en masse spørgsmål, som netop denne sæson står ubesvaret hen.

Hvem bliver Saints starter på quarterback?

Taysom Hill startede fire kampe for Saints sidste sæson, men var ikke overbevisende og Jamies Winston er nu i sit andet år hos Saints. Så hvem får flest “first team” reps? Og hvem bliver i sidste ende udnævnt til starter?

Hvem skal spille overfor Lattimore? Og bliver Lattimore suspenderet?

Saints har et problem på cornerback positionen. Hvem skal spille modsat Marshon Lattimore? Saints mistede i offseason Janoris Jenkins, som i free agency skrev kontrakt med Tennessee Titans. Saints hentede Paulson Adebo i draftens tredje runde. Men er Adebo svaret modsat Lattimore?

Et af de store spørgsmål i Saints training camp. Hvem skal spille mod Lattimore?

Head coach fortalte igår på Saints før training camp pressemøde, at cornerback positionen er et “must” at få løst. Og med 11 millioner i cap space kan free agency eller en trade også være muligheder.

Der var ikke nyt omkring en mulig suspension af Lattimore. Da Saints endnu ikke hørt noget fra ligaen. Om der afventes yderligere information fra politiet, eller om NFL afventer retsagen mod Lattimore er endnu uvist. Der er dog endnu ikke sat ny dato for Lattimore næste retsmøde.

Hvoredan er Thomas’ skadesituation

Der kom (måske) gode nyheder i går. Michael Thomas er placeret på PUP/Active listen. Hvilket betyder at han kan komme tilbage hvornår det skal være igennem training camp. Og det er ikke er besluttet (endnu) om han misser de første seks uger af sæsonen.

Et optimistisk bud på Thomas, er at han sandsynligvis er tilbage i slut september og dermed misser to-tre kampe. Hvis det bliver en realitet starter Saints med Tre’quan Smith, Marquez Callaway og Deonte Harris som sandsynlige primære receivere. Saints har før klaret sig med mindre kendte receivere, men værd at notere er, at dette var med Drew Brees, en af de mest præcise quarterbacks i NFL historien. Så hvordan kommer det til at se ud med Hill/Winston som quarterback?

non-football injury

Saints starter training camp uden kicker Wil Lutz og P.J. Williams som begge er på “non-football injury” listen. Og det forventes ikke at begge spillere kommer til at misse betydelig tid fra training camp. Det forventes heller ikke at Saints vil kigge på alternativer til Lutz.

Men der en masse spørgsmåls tegn forud for denne Saints training camp, som bliver en af det mest interessante længe. Hvad er tænker du om Saints training camp, og hvad holder du mest øje med? Kom endelig med en kommentar i kommentarsporet herunder eller i forummet.

1 Kommentar

 1. kangaroo

  Lattimore og vores CB-gruppe er muligvis største problem – hvis vi ikke kan holde modstandernes WR, så er vi forsvarsløse
  Vores safety gruppe er sikker, men kan ikke helt dække for flere svage CB’er
  Vores LB er i min optik medium eller lidt over, men DT er et andet hovedbrud – jeg savner Trey Hendrickson

  Jeg ser helst ikke Hill som vores QB og hvis Winston fejler smider jeg gerne Ian Book ind som rookie-QB
  Vores RB’er er fortsat blandt NFLs bedste, men uden Michael Thomas er vores WR lidt under middel
  – vi må håbe at en af vores WR’er får en flot sæson (Tre’Quan?) ellers må vi sætte lid til vores TE (Trautman)

  Jeg er ikke jubel optimist før sæsonen, men nok 60-40 i forhold til en ny NFC-south titel

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.