Sådan kommer Saints’ 2016-sæson til at gå

Skrevet af Lars Aanaes

Skrevet af Lars Aanaes

den 7. september 2016

Jeg har fået den ære, at give det et forsøg, med at forudsige hvordan New Orleans Saints’ 2016-sæson kommer til at gå. Jeg er selvfølgelig håbløst optimist frem mod sæsonstarten, men tager man de realistiske briller på, som jeg gør i dette tilfælde, så lover det ikke alt for godt..

Week 1
Oakland Raiders @ New Orleans Saints
Resultat: Raiders 27 – Saints 33
Kort opsummering: Jeg forventer at sæsonåbneren bliver en sejr til Saints. Forsvaret er stadigvæk ikke for stærkt, men dog klart forbedret i forhold til sidste sæson. Vores angreb tror jeg igen på, bliver blandt NFLs bedste.

Week 2
New Orleans Saints @ New York Giants
Resultat: Saints 23 – Giants 34
Kort opsummering: Giants er mit bud på en Super Bowl-deltager fra NFC. Jeg frygter deres angreb meget, mens deres forsvar er blevet klart forbedret. Saints kommer til kort hér.

Week 3
Atlanta Falcons @ New Orleans Saints
Resultat: Falcons 20 – Saints 38
Kort opsummering: Så der Monday Night på programmet, og her viser Saints sig frem for deres dominerende side. Det er i sådan scener vi har tævet hold som New England Patriots og Green Bay Packers.

Week 4
New Orleans Saints @ San Diego Chargers
Resultat: Saints 23 – Chargers 21
Kort opsummering: Jeg har os til at vinde denne kamp, da vi trods alt har en bedre roster end Chargers. Jeg frygter dog lidt med den korte hviletid efter Monday Night kampen ugen før.

Week 5
Bye week

Week 6
Carolina Panthers @ New Orleans Saints
Resultat: Panthers 28 – Saints 25
Kort opsummering: Vi skal nok byde Panthers op til dans – det plejer vi at gøre. Men ligesom i sidste sæson regner jeg ikke med nogen sejr mod de stærke NFC South-favoritter.

Week 7
New Orleans Saints @ Kansas City Chiefs
Resultat: Saints 19 – Chiefs 27
Kort opsummering: Det er et yderst svært sted at spille, her i Kansas hvor Saints møder op i syvende spilleuge. Den spillestil som Chiefs har, ligger primært rigtigt dårligt til os. Her forventer jeg bestemt intet.

Week 8
Seattle Seahawks @ New Orleans Saints
Resultat: Seahawks 24 – Saints 26
Kort opsummering: Det er sådan en kamp hvor Saints godt kan finde på at vinde et tæt opgør. Jeg forventer derudover stærkt at kampen er på dansk tv klokken 19:00.

Week 9
New Orleans Saints @ San Francisco 49ers
Resultat: Saints 24 – 49ers 14
Kort opsummering: 49ers slog godt nok Atlanta Falcons sidste år i San Francisco, men jeg tror nu vores løbeangreb nok skal bære os igennem denne kamp. Især sådan som 49ers situation er på stående fod.

Week 10
Denver Broncos @ New Orleans Saints
Resultat: Broncos 24 – Saints 28
Kort opsummering: Vi er heldige med, at mange af disse hårde kampe foregår hjemme i New Orleans. Jeg har svært ved at se et hold anført af Trevor Siemann slår os…

Week 11
New Orleans Saints @ Carolina Panthers
Resultat: Saints 16 – Panthers 30
Kort opsummering: Vores torsdagskamp.. En kamp vi selvfølgelig skal se, men som vi måske i virkeligheden ikke bør. På landsdækkende tv i bedste sendetid frygter jeg Newton leverer en magtpræstation.

Week 12
St. Louis Rams @ New Orleans Saints
Resultat: Rams 22 – Saints 24
Kort opsummering: Igen et hold vi er yderst heldige med at møde på hjemmebane. Rams skal nok have et stærkt forsvar, og spørgsmålet er kun om angrebet bliver forbedret nok til at følge med Brees.

Week 13
Detroit Lions @ New Orleans Saints
Resultat: Lions 28 – Saints 42
Kort opsummering: Vi har traditionen tro ikke de store problemer med Lions. Det forventer jeg heller ikke vi får i år, hvor vi nok skal sætte mange points på tavlen.

Week 14
New Orleans Saints @ Tampa Bay Buccaneers
Resultat: Saints 21- Buccaneers 31
Kort opsummering: Jeg tror Winston og Buccaneers bliver en skræmmende modstander i år. På dette tidspunkt er de nok også godt med i kapløbet om en plads i playoff.

Week 15
New Orleans Saints @ Arizona Cardinals
Resultat: Saints 13 – Cardinals 34
Kort opsummering: Vi har altid store problemer ude mod NFC West. Selvom jeg tror vi slår 49ers i år, så går den altså ikke mod stærke Arizona Cardinals.

Week 16
Tampa Bay Buccaneers @ New Orleans Saints
Resultat: Buccaneers 28 – Saints 24
Kort opsummering: Som skrevet tidligere, så forventer jeg Buccaneers bliver dominerende i år. Og jeg tror desværre også at de slår os to gange på en sæson..

Week 17
New Orleans Saints @ Atlanta Falcons
Resultat: Saints 27 – Falcons 31
Kort opsummering: På trods af en god start på sæsonen falder vi fuldstændig sammen med vores slutprogram. Et hårdt og tæt nederlag til Falcons i sidste spillerunde.

Vi går… 8-8

3 Kommentarer

 1. rimfalk

  Meget realistisk, dog…

  Jeg tror på sejr i de to sidste kampe derfor 10-6 og lige nok til en playoff plads

  Mit håb ligger hos Roman Harper, som kan samle “stumperne” i vort forsvar fra sidste år

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg er lidt usikker på Saints sæson i år. Det kan gå begge veje. Hvis Saints forsvar spiller middelmådigt OG den offensive linje kan hold Brees oppe, så kan Saints gå 12-4… Hvis ikke kan de ende 6-10.
  Mit forsigtige bud på sæsonen er 9-7. Så må vi se om det bliver til et wildcard.

  Svar
 3. Rise up

  Hmm… 2 for 4 hidtil. Ikke skidt. Men til trods for jeres 1-3 start synes jeg der er lang vej til den 8-8 sæson. Nu er denne uge en af jeres bedre i sæsonen – I er sikker på ikke at tabe – men jeg kan hjælpe jer lidt til uge 6 med et lille hint fra Falcons-lejren: Bare udfordre Panthers secondary og kast til Julio, så skulle der gerne ligge et halvt-tusinde yards og vente gennem luften…

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.