Saints 19, Cardinals 31

af | 14. september 2015

New Orleans Saints fik ikke helt den start som de havde drømt om, da Saints tabte 31-19 til Arizona Cardinals.

Image-1

WR Brandon Coleman scorer sit første NFL touchdown.

Cardinals angreb så godt ud fra start og lavede to touchdowns i første halvleg.

En stor fejl af Cardinals med lidt over 8 minutter tilbage  af anden quarter, holdt liv i et Saints drive. På dette drive fandt Drew Brees wide reciever Brandon Coleman til 14-10 i Cardinals favør. Dette var Colemans første touchdown i ligaen.

Mere og mere gik Saints vej. Til sidst i halvlegen skaffede Carson Palmer Cardinals i field goal afstand, men heldigvis for Saints, kunne Cardinals ikke nå at stoppe tiden, til det efterfølgende field goal. 14-10 til Cardinals ved halvleg, men med Saints rigtig god med i kampen.

Det hele kom ned til et two minut drive for Saints, men Brees og kompagni kunne ikke flytte bolden og måtte punte. På det efterfølgende drive lukkede Cardinals kampen, da Palmer fandt David Johnson på et 55 yard touchdown.

Saints begik hele syv penalties for i alt 73 yards, mens Cardinals kun begik 5 for 30 yards. Saints var heller ikke effektive i red zone. Her scorede Saints kun på en af ialt fire ture i redzone.

BOX SCORE

NO 3/7/3/6 – 19

ARI 7/7/3/14 – 31

 

SAINTS STATISTIK

Passing Drew Brees: 30/48 for 355 yards, 1 touchdown, 1 interception

Rushing Mark Ingram: 9 att for 24 yards

Recieving Mark Ingram: 8 recs for 98 yards

Tackles Damian Swann 6-0 T-A

Sacks ingen

Interceptions ingen

 

NÆSTE KAMP

Søndag den 20. september klokken 19:00. Saints møder Tampa Bay Buccaneers på hjemmebane.

0 kommentarer

Læs mere …

Saints vandt i Los Angeles

Saints vandt i Los Angeles

New Orleans Saints oplevede natten til mandag noget lidt usædvanligt i preseason. De vandt. Dette var holdet første preseason sejr siden 2014.

Saints 13, Giants 16

Saints 13, Giants 16

New Orleans Saints tabte en tæt defensiv kamp til New York Giants. Saints tabte kampen 13-16, da Giants kicker i Josh Brown satte et 23-yard field goal, mens tiden løb ud.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest