Saints 23, Lions 24

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 19. oktober 2014

Detroit Lions leverede et stort comeback og slog New Orleans Saints 23-24. Saints havde ellers ført hele kampen, men to store spil gav Lions sejren.

New Orleans Saints kom godt fra start, med godt spil fra deres defensiv, som det meste af sæsonen ikke har spillet op til sidste sæsons gode præstation. Saints formådede at få Lions ud af banen og Drew Brees og Saints angreb på banen. Saints lavede hele 2 interceptions. Keenan Lewis og Kenny Vaccaro greb boldene.

Drew Brees og Marques Colston fandt hinanden 6 gange for hele 111 yards. Dette sammen med en 13 point føring var desværre ikke nok til at holde Lions på afstand.

Matthew Stafford fandt Golden Tate på et 73-yard touchdown kast med 3:52 igen. På et spil hvor cornerback Corey White, sammen med flere andre Saints forsvars spillere blev sat af hurtige Tate.

Det blev kun værre, da Drew Brees blev interceptet på 3 og 9 i dybt i eget territorie. Dette gav Stafford og Lions muligheden for at komme foran med 1 point. Dette blev en realitet da Stafford fandt Corey Fuller i endzonen.

Brees og Saints forsøgte et comeback drive, men blev stoppet af en stærk Lions defensiv.

Saints er nu 2-4 og taber igen på udebane. Saints satte en gylden mulighed for at positionere sig rigtig godt i NFC South. Både Carolina Panthers og Atlanta Falcons tabte nemlig også deres kampe.

Stillingen i NFC South

Carolina Panthers 3-3-1

New Orleans Saints 2-4

Atlanta Falcons 2-5

Tampa Bay Buccaneers 1-5

Ugens rigtige i Saints picks: Lions – 20+ – Austin Johnson – Curtis Lofton.

[poll id=”104″]

4 Kommentarer

 1. kangaroo

  Drew har virkelig en skidt sæson – og jeg fulgte Paytons pressemøde – sur mand ?
  Vi har ikke tabt NFC South, men vi gør det sku’ svært….

  Svar
 2. Morten Krøyer

  Jeg ved ikke om jeg synes det er brees som sådan der har en dårlig sæson – han har nogle lange passes som ikke ligger helt hvor de skal til receiverne, men ud over det, synes jeg han spiller fint.

  Det er mere hele holdet hvor der bare er noget som ikke fungerer. Vi har tabt tre meget tætte kampe, med 1, 2 og 3 point, og det er få spil der er afgørende – det er klart, at forskellen på middel-hold og gode hold er vel, at de gode hold ikke kommer ud i så tætte spil, men sikrer sig sejren før, men jeg synes vitterligt ikke der er enkelt-spillere de underperfomer generelt set – det er mere at de alle spiller godt hele tiden – et dårligt spil for o-line her, en misset opdækning fra en CB der summer op…

  Svar
 3. Salar

  Jeg synes Saints mangler evnen til at spille konservativt og ‘kedeligt’ når de skal bevare en føring i 4th quarter! Hvor er det tit det er sket i afgørende kampe a la kampen mod SF i sidste sæson!
  Hvorfor kan DB ikke bare tage et hit, hvis det er det der skal til for at undgå en livsfarlig interception når kampen er on the stake? Hvorfor kan D ikke bare mandsopdække 2 WR med 2 S når vi skal undgå det store spil i stedet for at gå efter det store D spil, når vi nu engang fører og bare skal undgå at miste field position?! De sidste 3 store spil bliver udført af Tate III – hvordan kan de undgå at tackle ham når det virkelig gælder? Samtidig er det udisciplineret at lave PI og UR når det virkeligt gælder – nøjes som sagt med en god gammeldags tackling!
  Så ret beset synes jeg det er mere et strategi/taktisk problem end det er manglende evner/talent på holdet….

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.