Drew Brees

New Orleans Saints vandt en endnu en stor sejr, da Saints på udebane slog Carolina Panthers med 28-10 i “Thursday Night Football”.

Saints valgte at modtage bolden i håb om at få en hurtig start. Dette skete dog ikke, da en ellers udmærket drive endte med en interception. Herefter endte drives i en fumble og to punts. Heldigvis for Saints fulgte Panthers efter og kunne heller ikke få point på kontoen.

Sidst i anden quarter fik Saints godt gang i spillet. Saints forsvar fik foreceret en turnover tæt på Panthers endzone, hvilket Mark Ingram udnyttede til en 7-0 Saints føring. Og med 2 minutter igen førte Drew Brees Saints angreb 85 yards ned af banen. Dette endte med et Jimmy Graham 1-yard touchdown og Saints gik til halvleg 14-0.

Panthers modtog bolden og fik afsluttet et godt drive med et 10-yard Cam Netwon touchdown løb. Derefter tog Saints mere og mereover i kampen og da Mark Ingram med sin anden touchdown scorede til 28-10 var kampen reelt set ovre.

Mark Ingram havde endnu en stor dag med 30 løb for 100 yards og 2 touchdowns. Mens defensiven også leverede. Junior Galette havde 2 sacks og 1 forced fumble på dagen. Cameron Jordan og Akiem Hicks havde 1 sack hver. Corey White lavede Saints eneste interception.

Saints er nu på førstepladsen i NFC South og har to hjemmekampe mod Carolina og Atlanta, og en enkelt udekamp mere i Tampa Bay tilbage i NFC South.

Stillingen i NFC Sourth nu:

New Orleans Saints 4-4

Carolina Panthers 3-5-1

Atlanta Falcons 2-6

Tampa Bay Buccaneers

 

De rigtige i Saints Picks blev: Saints – 20+ – Mark Ingram – Rafael Bush

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.