Saints 28, Panthers 10

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 31. oktober 2014

Drew Brees

New Orleans Saints vandt en endnu en stor sejr, da Saints på udebane slog Carolina Panthers med 28-10 i “Thursday Night Football”.

Saints valgte at modtage bolden i håb om at få en hurtig start. Dette skete dog ikke, da en ellers udmærket drive endte med en interception. Herefter endte drives i en fumble og to punts. Heldigvis for Saints fulgte Panthers efter og kunne heller ikke få point på kontoen.

Sidst i anden quarter fik Saints godt gang i spillet. Saints forsvar fik foreceret en turnover tæt på Panthers endzone, hvilket Mark Ingram udnyttede til en 7-0 Saints føring. Og med 2 minutter igen førte Drew Brees Saints angreb 85 yards ned af banen. Dette endte med et Jimmy Graham 1-yard touchdown og Saints gik til halvleg 14-0.

Panthers modtog bolden og fik afsluttet et godt drive med et 10-yard Cam Netwon touchdown løb. Derefter tog Saints mere og mereover i kampen og da Mark Ingram med sin anden touchdown scorede til 28-10 var kampen reelt set ovre.

Mark Ingram havde endnu en stor dag med 30 løb for 100 yards og 2 touchdowns. Mens defensiven også leverede. Junior Galette havde 2 sacks og 1 forced fumble på dagen. Cameron Jordan og Akiem Hicks havde 1 sack hver. Corey White lavede Saints eneste interception.

Saints er nu på førstepladsen i NFC South og har to hjemmekampe mod Carolina og Atlanta, og en enkelt udekamp mere i Tampa Bay tilbage i NFC South.

Stillingen i NFC Sourth nu:

New Orleans Saints 4-4

Carolina Panthers 3-5-1

Atlanta Falcons 2-6

Tampa Bay Buccaneers

 

De rigtige i Saints Picks blev: Saints – 20+ – Mark Ingram – Rafael Bush

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

5 Kommentarer

 1. kangaroo

  Ikke helt som Deuce – men Mark Ingram er begyndt en velgennemført salgskampagne – og hvis jeg var GM ville jeg indkalde ham til forhandlingerne – NU
  At se Drew flyve ind over deres defense til en flot og tydelig TD var fantastisk og så synes Jimmy Graham at være tilbage i sin fine form

  Men denne gang synes jeg Keenan Lewis står tilbage som min MVP i skarp konkurrence med andre fra vores defense – Cameron, Junior, Corey og Kenny – ser ud til at vores Ryan har fået styr på tropperne

  Svar
 2. Morten Krøyer

  Nu har jeg ikke set kampen – det må komme i aften eller i morgen, men det er da i den grad opløftende, at det virker som om både O og D har fået gang i spillet.
  Helt enig i, at jeg nok også ville se at få underskrevet en kontrakt med Ingram. Dog vil jeg sige, at Khiry Robinson gjorde det rigtig fint i Ingrams skadesperiode, og sammen med Pierre Thomas tror jeg godt de kan løfte opgaven.
  Faktisk synes jeg generelt at offense har vist, at de kan klare tab af nøgle-spillere, netop fordi bredden og talent-massen er god. Vi har klaret os fint gennem tab af Henderson, Sproles, Moore og Bush.

  Svar
 3. kangaroo

  Helt fantastisk foto af Drew Brees flyvende ind til TD
  Jeg er enig med Morten omkring Robinson, men Brees nævnte også flot spil fra Travaris Cadet, så det virker som om Saints er parat til at “spytte” nye RBs ud – Ivory, Sproles, Bush…….

  Svar
 4. Salar

  Morten glæd dig til at se kampen – dog lidt for spændende indtil slutningen af 2. kvarter :-O
  Men helt klart en holdindsats både af specialteams, O og D. Og befriende at se de endelig bevarer overblikket og kontrollen da de kommer i front – total clock control og D lukkede aldrig CAR rigtig ind i kampen…
  Nu bliver det spændende at følge november schedule hvor Saints normalt spiller allerbedst. Håber de bevarer den gode hjemmebane statistik og de andre hold i NFC South er knækket psykisk 😉

  Svar
 5. Zyan

  Corey White og Keenan Lewis var for vilde!

  I denne kamp så vi også alle de våben Brees har at kaste til – Når vi samtidig har en RB som Ingram, viser sig at være, til at mixe det op med, så bliver det virkelig et farligt angreb – der burde kunne sætte 30+ på tavlen, hver kamp.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.