Saints ansætter Rob Ryan og Stan Kwan

af | 9. februar 2013 | 2 Kommentarer

Efter noget tids spekulation i hvem der skulle blive Saints’ nye DC, er valget nu faldet på top kandidaten Rob Ryan.

Ryan blev fyret fra hans post som DC hos Cowboys efter sidste sæson, hvorefter han så ud til at blive ansat hos Rams. Denne aftale faldt dog til jorden i de sidste forhandlinger. Nu er han så endt hos Saints, og kommer derved til at stå for det 3-4 scheme, som Saints’ defense skal prøve at ”installere”, i den kommende sæson.

Udover ansættelsen af Rob Ryan, annoncerede Saints også lørdag, at de har ansat Stan Kwan, som assistant special teams coach. Kwan har 22 års erfaring som assistent for special teams, og har gjort et godt arbejde for Bills, Lions, Cardinals og Chargers.

2 Kommentarer

 1. BoondockSaint

  Ulrik: Hvis du læser dette indlæg, kan du så ikke lige sende en mail til mig om, hvordan vi tilføjer nye billeder til vores mediebibliotek? Kunne ikke finde et billede af Rob Ryan til artiklen, og da nfl.com har fået ny photoslide kan vi ikke tilgå billederne som før.

  0
  0
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Så er mailen sent.

  Forhåbentlig forbedre dette forsvaret, nå ja det kan nok ikke gøre det værre 🙂

  0
  0

Læs mere …

Superdomen skifter sponsor

Superdomen skifter sponsor

Der var ikke gået lang tid før Mercedes-Benz Superdome skiltet var taget ned til Superdomen havde fået ny sponsor.

“Mercedes-Benz” skiltet på Superdome taget ned

“Mercedes-Benz” skiltet på Superdome taget ned

Superdomen i New Orleans hedder officielt ikke længere Mercedes-Benz Superdome. Det blev også visuelt officielt, da typografien udenpå Superdomen i torsdags blev taget ned. Mercedes-Benz har været sponsor på Superdomen i ti år, men indgik i 2017 en aftale med Atlanta...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest